FB pixel TP pixel
Netflix v trailerech láká na postapo sci-fi a pokračování severské fantasy © TMDB

Netflix v trailerech láká na postapo sci-fi a pokračování severské fantasy

Do světů mimo naši realitu nás vábí Netflix ve svých dvou nových ukázkách. Svět zasažený katastrofou uvidíme ve sci-fi thrilleru Probuzení a fantasy Ragnarök ve druhé řadě opět láká na tamější přírodu a norskou mytologii.

Filmové novinky

Probuzení

Katastrofických a postapokalyptických filmů není nikdy dost, což Netflix moc dobře ví a do své knihovny v poslední době dodal snímky jako akční dobrodružství Láska a příšery, sci-fi Půlnoční nebe s Georgem Clooneym, animovanou Rodinu na baterky nebo chystá Snyderovku Armáda mrtvých. A podle traileru na novinku Probuzení to ani tentokrát nevypadá s lidstvem dobře. Budeme totiž sledovat jeho závod o záchranu Země poté, co hromadná globální událost připraví všechny o schopnost spánku a vyřadí veškerou spotřební elektroniku. Hlavní hrdinka Jill (Gina Rodriguez) zjistí, že její malá dcera může být klíčem k záchraně lidstva a musí se rozhodnout: chránit své děti za každou cenu, nebo obětovat vše pro záchranu světa? V dalších rolích uvidíme Barryho Peppera nebo Jennifer Jason Leigh. Na Netflixu od 9. června.

© TMDB

Ragnarök – Konec světa

Ragnarok | Norsko | 2020 | Fantasy seriály | Vikingové

Na počátku loňského roku na Netflix dorazil norský fantasy seriál pojmenovaný Ragnarök – Konec světa. Ten zaujal svým tématem těžícím z norské mytologie a přilákal dostatečný počet diváků, aby mohla vzniknout další řada. Ta se již zanedlouho objeví v nabídce streamera, takže je nejvyšší čas, aby Netflix povzbudil zájem fanoušků prvním trailerem. Opět se vrátíme do malého městečka Eddy, které se nachází v dechberoucí norské přírodě. To je ale sužováno klimatickými změnami a průmyslovým znečištěním způsobeným továrnami. Ty vlastní mraziví obři a obryně vydávající se za místní rodinu. Hlavní hrdina dospívající mladík Magne, který zjistí, že je převtělením Thora, se jim ale musí postavit. Na Netflixu od 27. května.

 73 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Severská mytologie a moderní zpracování si podávají ruce již ve 3. řadě fantasy od Netflixu.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | nové díly od 24. 8. 2023
 1 937 zobrazení   10 se líbí
Filmtoro
Zlaté glóby jsou v ohrožení kvůli rasismu. Co se vlastně stalo?
Zlaté glóby jsou v ohrožení kvůli rasismu. Co se vlastně stalo?
11.05.2021 | Filmové novinky

Budou příští rok Zlaté glóby? Tahle otázka nyní vrtá hlavou řadě lidí, protože organizaci postavenou na zhruba 90 zahraničních novinářích pronásledují osočení z rasismu.

Venom 2 se blíží. První ukázka doslova láká na komiksový masakr
Venom 2 se blíží. První ukázka doslova láká na komiksový masakr
10.05.2021 16:30:00 | Filmové novinky

Tom Hardy se vrací jako novinář Eddie Brock, který se spolu s mimozemským symbiontem bude muset popasovat se sériovým vrahem. Bude dvojka lepším pokračováním?

Netflix natáčí v Česku válečnou klasiku s hvězdou od Marvelu
Netflix natáčí v Česku válečnou klasiku s hvězdou od Marvelu
10.05.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Slavné meziválečné dílo německé literatury Na západní frontě klid se dočká nové adaptace. Tu se rozhodl produkovat Netflix, který využije české lokace.

Protein bude! Internetový hit Lajna dostane 3. řadu a míří do televize
Protein bude! Internetový hit Lajna dostane 3. řadu a míří do televize
09.05.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Diváci mající rádi drsný humor seriálu Lajna se mohou těšit na další příval přisprostlých hlášek Jířího Langmajera alias trenéra Luboše Hrouzka, protože Televize Seznam se dohodla se slovenskou TV Joj na 3. řadě.