FB pixel TP pixel
Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem © Warner Bros.

Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem

Vtipnější video dnes rozhodně neuvidíte. Christopher Nolan během děkovné řeči při přebírání ceny od newyorských kritiků přiznal, že byl zaskočen, když během jízdy na svém kole Peloton slyšel instruktorku hanět jeden z jeho filmů. A protože na internetu se rozhodně nic neztratí, fanoušci záhy objevili inkriminované video, které se začalo obratem šířit éterem.

Filmové novinky

Dejte si pozor, co říkáte na video, které mohou vidět miliony lidí. Může se totiž také stát, že si ho pustí člověk, kterého na nahrávce kritizujete. Své o tom ví fitness instruktorka Jenn Sherman, jež se nyní proslavila virálním videem, v němž haní sci-fi Tenet režiséra Christophera Nolana, zatímco se snaží z cvičenců vypotit duši na cyklotrenažéru od společnosti Peloton. Tahle firma se před časem nechvalně proslavila, když na jejím trenažéru v seriálu A jak to bylo dál... zemřel Pan Božský. Tentokrát je to o něco větší legrace.

Cvičící hejt

O fitness hejt na Tenet se totiž podělil sám režisér Christopher Nolan, který s historkou přišel při přebírání režijní ceny od newyorských kritiků za snímek Oppenheimer. Nolan ve své řeči přiznává, že vztah filmařů a kritiky je často emocionální a komplikovaný, ale jednou ho skutečně překvapilo, že když zrovna vypouštěl duši na fitness kole od Pelotonu a najednou instruktorka začala mluvit o tom, že dvě a půl hodiny strávené u Tenetu jí už nikdy nikdo nevrátí. A netrvalo dlouho a fanoušci samozřejmě samotné video našli a nahráli na internet. „Potřebuju manuál, někdo mi to musí vysvětlit. Co se v tom filmu sakra děje. Chápete to? Zcela vážně, na tohle snad musíte být neurovědec, abyste to pochopili. A jsou to dvě a půl hodiny, které mi nikdo nevrátí. A já je chci zpátky,“ hlásí instruktorka zatímco divoce šlape a u toho drží v rukách lehké činky, zatímco v pozadí hraje píseň The Plan od Travise Scotta právě z filmu Tenet.

Nejlepší na celém příběhu je pak samotné finále, které bude mít možná adekvátní sportovní konec. Jenn Sherman se totiž k celé události vyjádřila a ačkoli přiznala, že vůbec netuší, o čem Tenet stále je a co se v něm děje, Oppenheimera viděla dvakrát a jedná se o 6 hodin, které zpátky rozhodně nechce. Zároveň Nolana pozvala do Peloton studia, aby se k ní přidal a užil si jízdu v první řadě. Slíbila nekonfliktní prostředí a Nolan prý může její hodinu klidně kritizovat. Teď už tedy jen zbývá, aby Nolan na lekci skutečně dorazil a vše mělo dokonale upocený konec.

Zdroj: Vulture / Twitter / Variety

Česká komedie roku potvrzena: Brilantní veselohra uchvátila kritiky, zaujalo i historické drama
Česká komedie roku potvrzena: Brilantní veselohra uchvátila kritiky, zaujalo i historické drama
04.01.2024 11:20:00 | Filmové novinky

Ceny české filmové kritiky oznámily nominace pro nejlepší nejlepší snímky loňského roku. Nejvíce nominací získala komedie Přišla v noci, zaujal však i nový rodinný animák Tonda, Slávka a kouzelné světlo nebo historické drama Úsvit.

Nejlepší kriminálka dekády se vrací ve skvělé formě. Recenze jsou naprosto nadšené
Nejlepší kriminálka dekády se vrací ve skvělé formě. Recenze jsou naprosto nadšené
03.01.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Zdánlivě nemožné se stává skutkem a nová verze seriálového fenoménu Temný případ se podle recenzentů prakticky dorovná původní řadě od scenáristy Nica Pizzolatta. Ten tentokrát za novou řadou již nestojí, producentka a showrunnerka Issa López však podle kritiků odvedla fantastickou práci.

Netflix láká v traileru na největší lednové hity. Nepochopitelně zamlčuje spoustu skvělých filmů
Netflix láká v traileru na největší lednové hity. Nepochopitelně zamlčuje spoustu skvělých filmů
03.01.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Z lednových novinek si Netflix pro svůj pravidelný upoutávkový sestřih vybral sedm titulů, kterými chce zaujmout stávající předplatitele a přilákat nové zákazníky. Klip nabízí mimo jiné napínavou krimi či ceněný dobrodružný thriller podle skutečné události.

Trailer nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje zničenou Zemi, drsný lov krokodýla i zombies
Trailer nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje zničenou Zemi, drsný lov krokodýla i zombies
02.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Pokud potřebujete pravidelný přísun dystopických sci-fi, v poslední době se jich spousta objevuje na Netflixu. Ten chystá už na konec ledna stylově vypadající akční náhul Lovci z konce světa, ve které budou útočit obří plazi i zombies.