FB pixel TP pixel
Nový HBO seriál Sally4Ever obsahuje nejbláznivější sexuální scénu © TMDB

Nový HBO seriál Sally4Ever obsahuje nejbláznivější sexuální scénu

Přestože televizní stanice HBO nikdy neměla s vyobrazením nahoty a sexu problémy, a explicitní scény se prakticky staly jejím trademarkem, ztvárnění sexuálního styku v první epizodě Sally4Ever posunuje hranice opět o něco dále.

Filmové novinky

Britský hořce komediální seriál zobrazuje život Sally (Catherine Shepherd), která si uvědomí svůj jednotvárný, konvenční a nudný život a po žádosti o ruku jejím dlouhodobým přítelem Davidem (Alex MacQueen) se rozhodne pro změnu. Naváže proto sexuální vztah s bohémskou a nespoutanou zpěvačkou a herečkou Emmou (Julia Davis), který ji převrátí život vzhůru nohama. Úvodní epizoda pak zobrazuje jejich spontánní a divoký sexuální styk ve scéně trvající dvě a půl minuty a odehrávající se na schodišti, toaletním stolku či posteli. Ve scéně mají své místo sexuální pomůcky jako květina či prachovka, na tváři uvidíme vaginální tekutiny, nechybí palec od nohy v zadku či ve smyslném, zpomaleném záběru letící použitý krvavý tampón vytrhnutý Emmou přímo z vaginy. To vše se střídá s rutinními intimními úkony Davida, což celé scéně dodává nekomfortní ale zároveň zábavný charakter.

Nedávno si právě HBO pro natáčení sexuálních scén vytvořilo nová vnitřní pravidla a najalo si i poradce pro herce a koordinátora intimity při jejich natáčení, který zprostředkovává komunikaci ve štábu. Poprvé bylo jeho služeb využito při natáčení seriálu The Deuce: Špína Manhattanu. Tvůrkyně seriálu Sally4Ever a představitelka Emmy Julia Davis je populární britskou komičkou, známou především svým vystupováním pro BBC nebo svým seriálem Camping, jenž se stal předobrazem stejnojmenného seriálu HBO od tvůrkyně Leny Dunham s Jeniffer Garner v hlavní roli. HBO si od Davisové objednalo pro první řadu sedm epizod a od 12. listopadu jsou nové díly Sally4Ever k dispozici každé pondělí na HBOGO.

Sally4Ever © TMDB

Sally4Ever

Sally4Ever | Velká Británie | 2018 | Komediální seriály | Vztahy

Sally už 10 let vede po boku Davida jednotvárný život na předměstí. Když ji však David jednoho večera požádá o ruku, Sally se ocitne v krizi a začne si divokou aférku s Emmou, svůdnou a charismatickou herečkou, zpěvačkou a spisovatelkou. Hrají: Julia Davis, Catherine Shepherd, Julian Barratt, Alex MacQueen, Steve Oram, Felicity Montagu, Jane Stanness

 65 %
 755 zobrazení   11 se líbí
Netflixovské oscarové želízko Roma má finální trailer
Netflixovské oscarové želízko Roma má finální trailer
14.11.2018 16:25:00 | Filmové novinky

Jeden z nejoceňovanějších letošních filmů dostal od Netflixu plnohodnotný trailer a přesvědčuje nás o svých kvalitách. Podmanivá hudba doprovázející působivé černobílé kamerové jízdy a kompozice s charakterními postavami slibují nádhernou podívanou.

Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny
Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny
13.11.2018 20:10:00 | Filmové novinky

Dnes vydaný poutavý teaser, který rytmicky rekapituluje atraktivní a zlomové momenty odvysílaných epizod, na svém konci odhaluje duben jako termín, na který se všichni fanoušci této epické fantasy jistě těší.

Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
08.11.2018 8:40:00 | Filmové novinky

Před třemi měsíci oznámil Netflix, že kupuje pro sebe film Mauglí, který měl jít původně tento rok do kin. Nyní vypustil novou ukázku a oznámil také datum premiéry - 7. prosince.

Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad
07.11.2018 15:10:00 | Filmové novinky

Krátce po našem oznámení o rozbíhajícím se natáčení filmu k seriálovému westernu Deadwood, se objevila podobná zpráva, která pro změnu potěší fanoušky seriálového krimi dramatu Perníkový táta. S velkou pravděpodobností vznikne film z tohoto seriálového světa.