FB pixel TP pixel
Nejlepší thriller Netflixu láká v nekompromisní ukázce na finální řadu © Netflix

Nejlepší thriller Netflixu láká v nekompromisní ukázce na finální řadu

Trailer k poslední řadě skvělého krimithrilleru Ozark je již na světě a naznačuje, jakým směrem se budou osudy rodiny Byrdeových ubírat.

7. 1. 2022 17:00 | Filmové novinky

Před uvedením napínavého seriálového krimi Ozark, za nímž v roli producenta stojí herec Jason Bateman, jen málokdo čekal, že se do katalogu Netflixu dostává vytříbené temně husté drama, které se stane jedním z kriticky i divácky nejpopulárnějších sériálů vůbec. Ozark je mnohými kvůli zvolenému žánru, podobným příběhovým rysům i pro svou vysokou kvalitu brán jako nástupce oceňovaného Perníkového táty, kde místo středoškolského učitele sledujeme počínání finančního poradce Martyho Byrda (Jason Bateman). Ten se se kvůli pletce s mexickým kartelem musel odstěhovat se svou rodinou z Chicaga do rekreační oblasti u jezera Ozark, aby se zde vypořádal se svými problémy a nakonec vybudoval impérium na praní peněz.

Jeden z nejdynamičtějších a nejnapínavějších současných seriálových krimi thrillerů, ve kterém není o překvapení nouze, se tak právě dostává do své čtvrté a finální řady. Ta bude navazovat na diváky nejlépe hodnocenou řadu třetí, kterou mnozí vyzdvihovali za to, že si seriál konečně našel svou tvář, vyšponoval napětí na maximum, překvapoval zvraty, které nebyly samoúčelné, a ohromoval hereckými výkony i typově přesným obsazením, v němž dominovala především Laura Linney v podání Martyho ženy Wendy. Závěrečná čtvrtá řada k potěše mnohých byla nafouknuta do 14 epizod, bude ovšem rozdělena, jak je poslední dobou na Netflixu zvykem, na dvě části. Na tu první se můžeme těšit již 21. ledna.


 12 761 zobrazení   74 se líbí
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Dwayne Johnson definitivně řekl, zda se vrátí k Rychle a zběsile
Dwayne Johnson definitivně řekl, zda se vrátí k Rychle a zběsile
5. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Vin Diesel vyzval před pár měsíci prostřednictvím sociálních sítí Dwayna Johnsona, aby se připojil k finálnímu dílu série. Co na to představitel Lukea Hobbse?

Netflix odhalil seznam největších seriálových novinek pro rok 2022
Netflix odhalil seznam největších seriálových novinek pro rok 2022
4. 1. 2022 14:15:00 | Filmové novinky

Nový rok právě začal, a tak určitě neuškodí podívat se na soupis žánrových seriálových titulů, kterými nás hodlá Netflix v tomto roce pobavit či vystrašit.

Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady
Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady
3. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Britská legenda nekorektního humoru se již brzy vrátí na Netflix s třetí řadou svého úspěšného seriálu Po životě, ve kterém sledujeme život zatrpklého ovdovělého novináře. A Netflix v právě vydané ukázce k této závěrečné řadě láká na další tragikomické historky.

Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
29. 12. 2021 15:00:00 | Filmové novinky

HBO ukázala strhující trailer, který shrnuje největší novinky, které se na nás řítí v příštím roce. Jedna věc je jasná, nudit se rozhodně nebudeme!