FB pixel TP pixel
Perníkový táta má konečně celovečerák. Máme trailer a datum uvedení © TMDB

Perníkový táta má konečně celovečerák. Máme trailer a datum uvedení

Seriálová bomba Breaking Bad alias Perníkový táta se po spin-off Better Call Saul (Volejte Saulovi) konečně dočká své filmové verze. Ta naváže na finále seriálu a dočkáme se jí již v říjnu.

Filmové novinky

El Camino: A Breaking Bad Movie. Tak zní oficiální název prvního a v případě úspěchu dost možná ne posledního filmu, jenž naváže na události oblíbeného seriálu, v němž nemocný učitel Walt (Bryan Cranston) tak trochu náhodou vybudoval drogové impérium a přimotal se do pěkných problémů. Filmová verze naváže přesně na konec poslední řady, kde Jesse Pinkman (Aaron Paul) uprchl ze spárů neonacistického gangu. V první upoutávce vidíme postavu Skinny Petea, který je vyslýchán ohledně Pinkmanova současného pobytu, Pete však netuší, kde se Jesse nachází.

Je překvapivé, že se Netflixu podařilo vznik filmu tak dobře utajit. Hvězdy seriálu Bryan Cranston a Aaron Paul sice dlouhodobě pomrkávaly na fanoušky, že se filmová verze Breaking Bad chystá, nicméně nikde nebylo k nalezení oficiální potvrzení. Zároveň se téměř nic neví o zápletce. Jen oficiální synopse zmiňuje Pinkmanův útěk a nutnost vypořádat se se svou minulostí předtím, než bude moci začít nový život. Jistotou tedy je, že se vrátí alespoň Aaron Paul. Bryan Cranston sice roky mluví o tom, že by se do Waltovy kůže vrátil bez váhání, vzhledem k událostem seriálu by však museli být tvůrci setsakra nápadití. Na filmu každopádně pracuje původní seriálový tým a Netflix v nové ukázce odhalil i brzké datum premiéry, které nás čeká již 11. října letošního roku. Docela slušná odpověď konkurenčnímu Disney+, který o víkendu odhalil jen další hromadu komiksových adaptací a sequelů vyčpělých frančíz.

 358 zobrazení   34 se líbí
Jon Snow vstupuje do MCU a Marvel s Disney+ potvrdili další seriály
Jon Snow vstupuje do MCU a Marvel s Disney+ potvrdili další seriály
24.08.2019 | Filmové novinky

Disneyácka akce D23 Expo se tentokráte zaměřila na novinky v rámci chystané streamovací služby Disney+. Pojďme se podívat na nejzásadnejší momenty a odhalení, kterých jsme se na ní dočkali.

Režisér Ality chystá podobnou sci-fi pro Netflix
Režisér Ality chystá podobnou sci-fi pro Netflix
23.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

We Can Be Heroes je název nové superhrdinské sci-fi, kterou po vzájemné dohodě se streamovací společností Netflix napíše a zrežíruje slavný texaský filmař Robert Rodriguez. Ve filmu se objeví například Priyanka Chopra nebo Pedro Pascal.

Kit Harington prozradil, kam měl Jon Snow namířeno v poslední scéně GoT
Kit Harington prozradil, kam měl Jon Snow namířeno v poslední scéně GoT
22.08.2019 | Filmové novinky

O čem Jon Snow přemýšlel v úplně poslední scéně seriálu Hra o trůny?

Jak se Arya dostala za záda Nočního krále? Vystřiženo, prý na tom nezáleží
Jak se Arya dostala za záda Nočního krále? Vystřiženo, prý na tom nezáleží
20.08.2019 | Filmové novinky

Tvůrce Hry o trůny se rozhodl vyškrtnout cestu Aryi skrz Zimohrad až ke Stromu srdce, protože na tom, jak se tam dostala, dle jeho úsudku nezáleží.