FB pixel TP pixel
Přátelé se nevrátí. HBO jejich setkání po letech odložilo na neurčito © TMDB

Přátelé se nevrátí. HBO jejich setkání po letech odložilo na neurčito

Ačkoli titulní píseň od Rembrandts slibuje, že tu Přátelé pro vás vždy budou, na HBO Max je prozatím neuvidíme. Resp. neuvidíme jejich setkání po letech, které mělo proběhnout už v květnu. Kvůli koronaviru se totiž natáčení očekávaného shledání odkládá na neurčito.

Filmové novinky

Od startu streamovací služby HBO Max na půdě USA uplynou koncem srpna již tři měsíce, což je dost dlouhá doba na to, abyste zapomněli, že původně měla tato nová vlajková loď HBO začínat svou pouť s obřím diváckým tahákem v podobě návratu legendárních Přátel. Ti se měli po 10 řadách, které jsou v Americe na HBO Max dostupné exkluzivně, dočkat velkého shledání původního hereckého osazenstva ve speciálním dílu. Ten se měl natáčet již v březnu a herci si za něj měli každý naúčtovat okolo 3-4 milionů dolarů. Nakonec však k žádnému natáčení nedošlo, neboť se naplno rozjela pandemie koronaviru.

A HBO Max po více než dvou měsících od spuštění služby oznámila, že ani v nejbližší budoucnosti nemáme se setkáním Joeyho, Phoebe, Rosse, Rachel, Monicy a Chandlera počítat. Ačkoli se některé produkce seriálů a filmů již rozjely, HBO zatím nehodlá se setkáním Přátel hýbat kupředu a vzhledem k situaci v USA se dá předpokládat, že minimálně letos už se televizní kamery ani neroztočí. Pokud jste tedy doufali, že si užijete pohled na své staré známé, kteří by si zřejmě jen povídali o tom, jak bylo natáčení seriálu skvělé, máte prozatím smůlu. Holt si budete muset dát další reprízu původního seriálu, anebo si kupte povedenou knihu od Kelsey Millerové, která vám prozradí spoustu zajímavostí, které jste nevěděli.

 468 zobrazení   10 se líbí
Nejlepší letošní sci-fi seriál? HBO představilo novinku Ridleyho Scotta
Nejlepší letošní sci-fi seriál? HBO představilo novinku Ridleyho Scotta
07.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Ridley Scott nerežíroval pro televizi od roku 1969. Seriálový projekt Raised by Wolves, pohybující se v žánru postapokalyptické robotické sci-fi, jej však upoutal natolik, že se rozhodl vrátit se k práci pro domácí obrazovky a natočit jej pro stanici HBO Max. Mrkněte na první trailer.

Ratchedová: Nejočekávanější zářijová novinka Netflixu má první ukázku
Ratchedová: Nejočekávanější zářijová novinka Netflixu má první ukázku
05.08.2020 | Filmové novinky

Netflix má díky COVIDu všechny trumfy v rukách a ví, že nový obsah je potřeba tlačit. Už nyní tudíž láká na svou velkou zářijovou novinku, která opět přichází z hlavy Ryana Murphyho, který vytvořil American Horror Story či nedávný Hollywood. A tentokrát si vyšlápl na Miloše Formana. Tak trochu.

Seriálový Pán prstenů potvrdil tři klasické postavy. Natáčení se rozbíhá
Seriálový Pán prstenů potvrdil tři klasické postavy. Natáčení se rozbíhá
04.08.2020 | Filmové novinky

Fanoušky veleočekávaného fantasy Pána prstenů spadajícího do světa Středozemě od J. R. R. Tolkiena, který produkuje společnost Amazon, určitě potěší několik novinek, které se v poslední době kolem projektu objevilo.

Netflix králem herních adaptací? Chystá Beyond Good & Evil i Splinter Cell
Netflix králem herních adaptací? Chystá Beyond Good & Evil i Splinter Cell
03.08.2020 | Filmové novinky

Akční adventuru Beyond Good & Evil z roku 2003 a stealth akci Splinter Cell nemusíme videoherním fanouškům nijak zvlášť představovat. Určitě je proto potěší zpráva, že se od Netflixu dočkají filmového a seriálového zpracování.