FB pixel TP pixel
První trailer na Spielbergovu West Side Story bere dech úžasným vizuálem © TMDB

První trailer na Spielbergovu West Side Story bere dech úžasným vizuálem

60 let trvalo Hollywoodu, než natočil nové filmové zpracování slavného muzikálu West Side Story. A protože za kormidlem stojí Steven Spielberg, čeká nás nepochybně žánrová událost roku!

Filmové novinky

Nové zpracování slavného muzikálu, který je ve své podstatě adaptací romantické klasiky Williama Shakespeara Romeo a Julie, jsme měli vidět už loni v prosinci. Pandemie nicméně rozhodla o tom, že Disney snímek původně natočený pro studio 20th Century Fox odsunul až na 10. prosinec roku 2021. Toho využili letošní Oscaři, kteří přinesli první upoutávku na tuhle očekávanou novinku režiséra Stevena Spielberga, který se rozhodl ověřené klasice všech klasik vdechnout nový život. Očekávat máme svěží zpracování, které se příliš nebude opírat o momenty a choreografii ze snímku z roku 1961. Spielberg a jeho dvorní kameraman Janusz Kaminsky sice spoléhají na retro dobovou atmosféru, látce však od prvních momentů dávají mnohem velkolepější zpracování. Už teď je proto jasné, že se tu hodně bojuje o to, aby se film napřesrok objevil na dalším oscarovém klání.

 767 zobrazení   13 se líbí
Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle
Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle
25.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Zkušený hororový fachman Alexandre Aja, který stojí za peckovým remakem Hory mají oči nebo novou Piraňou, chystá klaustrofobní horor s Mélanie Laurent. A plnohodnotný trailer vypadá hodně napínavě. Mrkněte na něj s českými titulky.

Bomba od Marvelu: Captain America se vrátí a ne jen jednou!
Bomba od Marvelu: Captain America se vrátí a ne jen jednou!
25.04.2021 | Filmové novinky

Seriál The Falcon & the Winter Soldier po šesti dílech skončil a my už nyní víme, že štít Captaina Americy má nového majitele. Marvel na seriál naváže dvěma novými filmovými projekty, ve kterých budou mít hlavní role rovnou dva nositelé slavného kostýmu s hvězdou a pruhy.

Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky
Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky
22.04.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Ed a Lorraine Warrenovi se vrací, aby řešili nejděsivější případ svojí kariéry. A jak správně tušíte, děsiví bubáci na sebe nenechají dlouho čekat. Tentokrát však za kamerou chybí šikovný James Wan.

Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
22.04.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix na nejnovějším kvartálním zúčtování musel chlácholit investory, které silně zneklidnil menší nárůst předplatitelů stále ještě největší streamovací služby. A tak odhalil, kdy se vrátí Geralt i Daniel-san.