FB pixel TP pixel
Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky © Voyo

Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky

Streamovací služba Voyo slaví opakovaně úspěch se svými reality show. Zatímco v lineárním vysílání těmto formátům už pšenka tolik nekvete, v online prostoru je ze strany diváků stále nemalý zájem. Dařilo se Love Islandu, Survivoru a nyní i slovenské verzi oblíbeného projektu The Bachelor.

Filmové novinky

Emoce, dobrodružství, exotická Srí Lanka a samozřejmě spousta romantiky. Právě na tyto atributy láká soutěžní reality show televize Markíza s názvem Ruža pre nevestu, která využívá populárního amerického formátu The Bachelor. Pořad zamířil na obrazovky již 8. března, na Voyo se přitom objevil s jednodenním exkluzivním předstihem. Závěr pořadu je plánován na 31. května a mezi Česko a Slovensko rozkročené Voyo si novinku nemůže vynachválit.

Ruža pre nevestu je totiž dalším hitem, kterému se v online prostředí Voya nesmírně daří. Ostatně už v loňském roce si streamovací služba chválila fantastický zásah především u mladého publika, který se dorovnal nejpopulárnějším pořadů z podobného ranku. Proto ostatně druhá řada dorazila velice brzy a podle našich informací zájem rozhodně neupadá a diváky romantický příběh 34letého podnikatale Radko Urbanyaka a jeho 18 potenciálních partnerek nesmírně baví. V pátek 3. května dorazí na obrazovky Markízy již 8. z 12. epizod a i tentokrát bude dostupná v předstihu na Voyo.

Původní formát The Bachelor dodnes zůstává světovým fenoménem a je jednou z nejoblíbenějších a nejdéle vysílaných televizních seznamek na světě. V USA vzniklo naprosto neuvěřitelných 28. sérií, přičemž papírově jednoduchý nápad s hledáním vysněné ženy atraktivním mužem, který stále nenašel tu pravou, už byl přetaven v téměř 40 lokálních pořadů.

Zdroj: Markíza / Voyo

Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
01.05.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Již několikrát jsme psali o vršených neúspěších režiséra, scenáristy a kameramana Zacka Snydera a jeho sci-fi opusu Rebel Moon. Ten nejnovější je ale opravdu ostudně smutný.

Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
30.04.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Herec Jim Parsons se vrací do role dospělého Sheldona Coopera ze seriálového hitu Teorie velkého třesku. Potvrzuje to nové video, v němž se herec objevil spolu se svým mladším já v podobě Iana Armitage. Herec se k roli vrací po 5 letech.

Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
30.04.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Květen je již za dveřmi, takže je čas na pravidelnou upoutávku Netflixu nabízející největší hity měsíce. Streamovací gigant vybral pět titulů mezi nimiž nechybí hitové melodrama Bridgertonovi, nové akční sci-fi s Jennifer Lopez nebo ambiciózní drama ve stylu Vlka z Wall Street.

Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
30.04.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Seriálový Fallout se těší přízni fanoušků i kritiků. Nová čísla sledovanosti zveřejněná Amazonem pak potvrzují, že očekávaná sci-fi novinka drtí konkurenci a jedná se o jeden z největších hitů služby Prime Video.