FB pixel TP pixel
První video z návratu Sheldona odhaleno: Hvězda Teorie velkého třesku zůstala ulhaným sobcem © CBS

První video z návratu Sheldona odhaleno: Hvězda Teorie velkého třesku zůstala ulhaným sobcem

Na začátku května se fanoušci seriálu Malý Sheldon dočkali odhalení, že se na závěr spin-offu Teorie velkého třesku vrátí i představitel dospělého Sheldona Coopera Jim Parsons. Nyní bylo oficiálně vypuštěno první video a Sheldon se rozhodně nezměnil.

Filmové novinky

Seriál Malý Sheldon skončí 16. května po sedmi řadách a 141 epizodách. Se závěrem seriálu ale tahle franšíza rozhodně nekončí. Stanice CBS totiž plánuje další spin-off o Georgiem a Mandy, který na události Malého Sheldona naváže. Natáčet se začne již letos v létě, do té doby ale budou moct diváci vstřebat rozlučku s dospívajícím Sheldonem, jejíž součástí bude i Jim Parsons, tedy původní Sheldon z Teorie velkého třesku.

Starý dobrý Sheldon

Ten se vrátí na závěrečnou dvojepizodu společně s Mayim Bialik, která opět ztvární jeho milovanou Amy. Nové video, které odhaluje scénu ze závěru seriálu, potvrzuje, že Sheldon má možná v pokročilejším věku pár vrásek navíc, osobnostně ale stále zůstal sobcem, který se nebojí překrucovat realitu. A Amy mu to dá pořádně sežrat. Video ukazuje, že Sheldon skutečně celý seriál Malý Sheldon psal jako své paměti, v nichž si často upravoval minulost ze svého úhlu pohledu. Když mu Amy vytkne, že jeho paměti, v nichž tvrdí, že už jako malý dělal věci pro to, aby byli ostatní šťastní, vypadají jako fantasy román, Sheldon odvětí, že paměti vychází ze slova paměť a on si události takto pamatuje.

Následuje konverzace o tom, že Sheldon skutečně dělá lidem radost. Třeba Amy jednou ročně na její narozeniny. Ta mu ovšem připomene, že ani během jejího porodu se jí nevěnoval a byl raději na semináři přes Zoom. A jak asi tušíte, i na tohle má Sheldon jasnou odpověď. Zkrátka a dobře, některé věci se nemění ani se stářím, ani s dětmi.

Epizody Malého Sheldona aktuálně můžete sledovat na Netflixu, kde jsou dostupné první čtyři řady. Pro aktuální epizody je však lepší obrátit se na HBO Max, kde již probíhá závěrečná sedmá řada.

Zdroj: TV Line / CBS

Odchod Cavilla ze Zaklínače ostatní herce demotivoval. Pokračovat bylo těžké
Odchod Cavilla ze Zaklínače ostatní herce demotivoval. Pokračovat bylo těžké
15.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

S tím, jak se blíží Zaklínač ke svému konci, začínají vyplouvat na povrch zajímavé domněnky a pocity hlavních představitelů a klíčových tvůrců. Problém vrátit se k seriálu měla po odchodu Henryho Cavilla i představitelka Ciri Freya Allan.

Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety
Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety
15.05.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video včera odhalila první upoutávku na očekávanou druhou řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Kromě ní ale přidala ještě pohled do zákulisí natáčení, který blíže odhaluje proměny hlavních postav seriálu a slibuje více temnoty a nové lokace.

Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
14.05.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Režisér Francis Ford Coppola, kterého proslavily filmy jako Kmotr nebo Apokalypsa, se po téměř deseti letech bez nového filmu vrací a tentokrát nemá jít o žádný malý experiment. Coppola totiž po 40 letech konečně natočil svou vysněnou utopistickou sci-fi Megalopolis.

Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
14.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video představila první upoutávku na druhou řadu seriálového hitu Pán Prstenů: Prsteny moci. Ten sice trhal na službě rekordy sledovanosti, řada příznivců Tolkiena ho však vnímala negativně. Nyní se tvůrci snaží napravit některé chyby.