FB pixel TP pixel
Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety © Amazon Studios

Temnější, velkolepější a lepší. Nové video z Pána prstenů slibuje změny a upaluje skřety

Streamovací služba Amazon Prime Video včera odhalila první upoutávku na očekávanou druhou řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Kromě ní ale přidala ještě pohled do zákulisí natáčení, který blíže odhaluje proměny hlavních postav seriálu a slibuje více temnoty a nové lokace.

Filmové novinky

Už 29. srpna se na obrazovky Amazon Prime Video vrátí seriál Pán prstenů: Prsteny moci, který má v očích řady skalních fanoušků J.R.R. Tolkiena co napravovat. A zatím se zdá, že se tvůrci hodně poučili a ve druhé řadě přinesou TOHO Pána prstenů, kterého fandové chtějí a kterého si představovali již při startu seriálu.

Sauron totiž po svém vyhnání do Mordoru konečně začne pořádně pletichařit a postupně znovu získá na síle, zatímco se jako Annatar, Pán darů, pokusí ovlivnit Celebrimbora při tvorbě dalších titulních prstenů. Šířící se temnotu se samozřejmě pokusí zastavit hrdinové z předchozí řady. Představitelka Galadriel, Morfydd Clark, v novém videu ze zákulisí natáčení zdůrazňuje, že má nyní její postava větší motivaci a také je více ztotožněná se Středozemí a jejími obyvateli.

Charlie Vickers, který hraje Saurona, zase natáčel spoustu scén přímo ve zpustošené krajině simulující Mordor a říká, že druhá řada bude parádní v tom, že konečně uvidíme, jak hlavní padouch prstenové ságy všechno ovlivňuje a buduje. Proměnou ale projde i království trpaslíků nebo Númenor, na které začne dopadat temnota šířícího se zla. Obecně start kampaně ke druhé řadě hodně sází na temnější adaptaci, která plně využije rozestavěnou šachovnici předchozími epizodami a bude po všech stránkách lepší, větší a odvážnější.

Zdroj: Amazon Prime Video

Reklama
Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
Velkolepý sci-fi návrat tvůrce Kmotra! Na trailer originální utopie se čekalo 40 let
14.05.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Režisér Francis Ford Coppola, kterého proslavily filmy jako Kmotr nebo Apokalypsa, se po téměř deseti letech bez nového filmu vrací a tentokrát nemá jít o žádný malý experiment. Coppola totiž po 40 letech konečně natočil svou vysněnou utopistickou sci-fi Megalopolis.

Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
Seriálový Pán prstenů je zpět! Trailer ukazuje temnotu a proměněného Saurona
14.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video představila první upoutávku na druhou řadu seriálového hitu Pán Prstenů: Prsteny moci. Ten sice trhal na službě rekordy sledovanosti, řada příznivců Tolkiena ho však vnímala negativně. Nyní se tvůrci snaží napravit některé chyby.

Největší sci-fi roku míří na HBO po necelých 3 měsících. Oslaví zánik služby a vznik nové
Největší sci-fi roku míří na HBO po necelých 3 měsících. Oslaví zánik služby a vznik nové
14.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Start nové streamovací služby, která nahradí dosavadní HBO Max, se nezadržitelně blíží. A společnost Warner Bros. Discovery, jež je jejím vlastníkem, moc dobře ví, že na start platformy Max je potřeba lákat velkým titulem. Premiéru si tak po necelých 3 měsících odbude sci-fi hit Duna: Část druhá.

Uniklé fotky z The Last of Us 2 ukazují Ellie na cestě pomsty. Nechybí první pohled na Dinu
Uniklé fotky z The Last of Us 2 ukazují Ellie na cestě pomsty. Nechybí první pohled na Dinu
14.05.2024 14:10:00 | Filmové novinky

Fanoušci seriálu The Last of Us mají konečně k dispozici několik nových fotek z natáčení druhé řady. Na snímcích se objevuje Ellie s její přítelkyní Dinou. Hráči videohry jistě poznají, ze které části děje zveřejněná scéna pochází.