FB pixel TP pixel
Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií © Paramount Plus

Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií

Přesně rok a půl po zranění sněžným pluhem se herec Jeremy Renner vrátí na televizní obrazovky v jedné ze svých největších rolí. V seriálu Starosta Kingstownu bude opět zápolit s mafií, aby udržel křehký mír na ulicích svého města.

Filmové novinky

Již 3. června čeká fanoušky showrunnera Taylora Sheridana návrat jednoho z nejoblíbenějších kriminálních seriálů posledních Starosta Kingstownu. V tomhle napínavém krimi dramatu vládne rodina McLusky městu, v němž jsou věznice jediným prosperujícím byznysem, a snaží se udržet a pořádek a spravedlnost ve světě, kde je 5 procent dobráků, 5 procent padouchů a zbytek bojuje sám se sebou, na kterou stranu zákona se přidá. Připomíná to i herec Jeremy Renner v prvním krátkém traileru již třetí řady, v níž jako Mike McLusky bude opět bojovat o klid na ulicích.

Pro Rennera jde o návrat na televizní obrazovky přesně po roce a půl od vážného zranění sněžným pluhem při záchraně synovce, které ho mohlo kvůli zlámaným kostem a pohmožděninám orgánů stát život. Renner se ale neskutečně rychle oklepal a na začátku letošního roku oznámil návrat před kamery. Ve třetí řadě bude jeho hlavní postava opět pod výrazným tlakem, když ulice Kingstownu zaplaví série explozí. Objeví se také nová tvář ruské mafie a rozjede se válka uvnitř i mimo místní věznici. Bude na McLuskym, aby ulice udržel v relativním bezpečí, návrat z jeho minulosti mu ale tuhle snahu pořádně zkomplikuje.

Jelikož je Starosta Kingstownu v USA uváděn v rámci služby Paramount Plus, v Česku budou nové epizody dostupné na platformě SkyShowtime. Zde jsou ostatně dostupné i předchozí dvě řady. Stejně jako v minulých řadách, i ta třetí nabídne celkem 10 epizod.

Zdroj: Paramount Plus

Nové Hunger Games míří na Netflix, série tak bude kompletní. Přibudou i další novinky
Nové Hunger Games míří na Netflix, série tak bude kompletní. Přibudou i další novinky
28.03.2024 10:25:00 | Filmové novinky

Začátek dubna se na Netflixu nese ve znamení silných titulů. To potvrzuje i právě ohlášená premiéra sci-fi hitu ze světa Hunger Games, která teprve nedávno opustila kina. V katalogu streamera bude dostupná již za několik dní.

Schwarzeneggera trápí genetická vada. Přiznal čerstvou operaci a poslal vzkaz fanouškům
Schwarzeneggera trápí genetická vada. Přiznal čerstvou operaci a poslal vzkaz fanouškům
27.03.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Ikona akčního žánru Arnold Schwarzenegger se překvapivě rozhodl mluvit o svém zdraví a prozradil svým fanouškům, že podstoupil operaci. Při ní mu byl implantován kardiostimulátor, což ironicky okomentoval narážkou na svou nejslavnější roli.

Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma
Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma
27.03.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Studio Sony vydalo nový krátký film ze světa Spider-Mana a paralelních světů. Vizuálně úchvatný snímek byl loni uveden na festivalu v Annecy a nyní je dostupný zcela zdarma. Má pomoci lidem s úzkostmi a panickými atakami.

Velký propadák Netflixu: Problém tří těles je fiaskem, poráží ho Gentlemani a další hity
Velký propadák Netflixu: Problém tří těles je fiaskem, poráží ho Gentlemani a další hity
27.03.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Tak tohle čekal málokdo. Ambiciózní sci-fi Problém tří těles patřila mezi nejočekávanější nové seriály Netflixu letošního roku. Dokonce tomu odpovídala i velká kampaň, do které musel Netflix naládovat několik milionů dolarů. Jenže velká kampaň a očekávání nejsou všechno.