FB pixel TP pixel
Super Mario konečně dostal nový film. První trailer je naprosto dokonalý © Nintendo / Universal Pictures

Super Mario konečně dostal nový film. První trailer je naprosto dokonalý

Animační studio Illumination spojilo síly s Nintendem a fanoušci slavného italského instalatéra Maria a jeho bráchy Luigiho se tak mohou konečně těšit na prvotřídní film ze série Super Mario Bros. A už první trailer ukazuje, že se máme na co těšit.

7. 10. 2022 8:00 | Filmové novinky

Už 23. března příštího roku se můžeme těšit na animovaný příchod Maria, jeho bráchy Luigiho, princezny Peach a celého zástupu dalších postav ze slavné herní série společnosti Nintendo. A když říkám celého zástupu, myslím to doopravdy. Už první trailer animačního studia Illumination, které stojí za sérií Já padouch a Mimoňi, totiž jasně ukazuje, že tady se pojede brutální fanservis.

Nejenže je stylizace úplně stejná jako v moderních 3D hrách a hlavním padouchem je samozřejmě drak Bowser. Nesmí chybět ani zástupy ikonických Koopů, Dry Bonesů a dokonce vidíme v akci i Magikoopu! Fanoušky potěší i první pohled na nejslavnější svět z her Mushroom Kingdom, do kterého se Mario vydává s Captainem Toadem. Závěr traileru pak upomíná na sérii Luigi's Mansion, když Mariův vyděšený bratr prchá před hromadou Dry Bonesů do zdánlivého bezpečí. Nalezne jako obvykle místo plné duchů? Na to si budeme muset počkat minimálně do plnohodnotného traileru. Už nyní je ale jasné, že se zápletka bude točit kolem zastavení Bowsera, který sbírá mocné hvězdice, s nimiž může ovládnout veškerá království. A je na Mariovi, Luigim a jejich kamarádech, aby mu zatnuli tipec. Snad najdou princeznu Peach dříve než ve sto padesátém zámku a postupně dojde i na ikonické firebally, případně na speciální kostýmy, s nimiž Mario získává své superschopnosti. A kdo ví, třeba dorazí i Yoshi.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení
Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení
06.10.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci superhrdiny z Hell's Kitchen se konečně dočkali. Matt Murdock i jeho alter ego Daredevil totiž konečně vstoupili do MCU. Stalo se tak v 8. epizodě seriálu She-Hulk, která ukázala světlejší stránku slepého hrdiny.

Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
06.10.2022 12:20:00 | Filmové novinky

S blížící se premiérou dlouho očekávaného pokračování Avatar: The Way of Water byl první díl filmové série opět uveden do kin. Avatar z roku 2009 byl uveden na dva týdny na celkem 40 trzích, díky čemuž jedničce připsal dalších bezmála 57 miliónů dolarů.

Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí
Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí
05.10.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Jestli jste si mysleli, že Doctor Strange v multivesmíru šílenství byl pořádný blázinec o paralelních světech, ještě jste neviděli novinku režijního dua The Daniels. Ta vám totiž brány imaginace teprve rozkopne dokořán!

Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
04.10.2022 12:15:00 | Filmové novinky

I když aktuálně běží teprve čtvrtá fáze Marvel Cinematic Universe, architekt celého sdíleného univerza, Kevin Feige, nedávno představil plány na šestou. Ta vyvrcholí adaptací legendárního komiksu Secret Wars a scenáristicky ji zaštítí muž, který do multiverza v rámci MCU už několikrát nahlédl.