FB pixel TP pixel
Za obří propadák Flash už neplaťte. Za pár dní bude dostupný na HBO © Warner Bros.

Za obří propadák Flash už neplaťte. Za pár dní bude dostupný na HBO

Pokud jste zvažovali, že byste si komiksovou novinku The Flash zapůjčili například na iTunes nebo na ni dokonce ještě někam vyrazili do kina, ušetřete si peníze a počkejte si na premiéru na HBO Max. Šarlatový rychlík s dvěma Batmany totiž doběhne na streamovací službu ještě před startem školního roku.

Filmové novinky

Warneři začali prodávat snímek Flash na TVOD službách začátkem srpna a na iTunes se cenově rozhodně neupejpali. Zakoupení filmu stojí necelých 400 Kč a zapůjčení 329 Kč. Jedna věc je ale jistá, teď už mnoho prodejů neproběhne, protože letošní komiksovka, která v jednom filmu předvedla hned dva Batmany a také Supergirl, totiž již 25. srpna dorazí na HBO Max, kde by měl být film rovněž dostupný ve 4K a s Dolby Atmos. Jak je ostatně u warnerovských novinek obvyklé.

Propadák roku 2023

Připomeňme, že komiksárna v hlavní roli s problematickým Ezrou Millerem měla být jedním z největších hitů letošního roku. To se však nestalo realitou a navzdoru hypu před premiérou nakonec snímek zaznamenal veleprůměrné recenze a hlavně bídné tržby, když o něj diváci brzy ztráceli zájem. V USA film utržil jen 108 milionů dolarů, ve světě pak přihodil dalších 160. Celkově tak přepočítává 268 milionů dolarů, což je při rozpočtu až 300 milionů (bez reklamní kampaně) naprostá pohroma, u níž analytici předvídají masivní ztráty pro společnost Warner Bros Discovery. Ta se letos naštěstí zahojila pomocí miliardové Barbie, propadák Flashe i letošní dvojky Shazama nicméně naznačují slabé vyhlídky pro DC komiksárny do budoucna. Ostatně slabý start má mít i novinka tohoto víkendu Blue Beetle, jež bude ráda, že za první víkend v USA utrhne 30 milionů dolarů (celkově tak bude ráda za 100 milionů), v zimě pak dorazí Aquaman a ztracené království, jež se opakovaně přetáčel a šíří se kolem něj vskutku příšerné ohlasy.

The Flash každopádně vypráví o Barry Allenovi, který se pokusí zvrátit svou minulost a smrt své matky, způsobí tak ale nenapravitelné škody v čase, které ho zavedou až za Batmanem s tváří Michaela Keatona a Supergirl v podání Sashy Calle. Společnými silami se pokusí zastavit znovu žijícího Generála Zoda, jenž v této alternativní realitě nemá vyrovnaného soupeře v podání Kal-Ela neboli Supermana. Dokáže Barry spolu s ostatními zachránit svět a vrátit vše do pořádku? To se dozvíte již za pár dní v předraženém blockbusteru se zaručeně nejošklivějším CGI za poslední roky.

Zdroj: Variety

Milované akční fantasy bude pokračovat. Nezastavilo ho ani zrušení Netflixu
Milované akční fantasy bude pokračovat. Nezastavilo ho ani zrušení Netflixu
18.08.2023 10:00:00 | Filmové novinky

Oblíbili jste si akční fantasy seriál Válečná jeptiška? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Akční fantasy skutečně neřekla své poslední slovo a vrátí se ve velkém stylu. Zrušený seriál sice na Netflixu pokračovat nebude, ale místo toho se můžeme těšit hned na tři filmy.

První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení
První fotky ze seriálové Godzilly odhalují monstrum, drahou výpravu i hvězdné obsazení
18.08.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Apple TV+ pokračuje v tvorbě velkolepých sci-fi seriálů. Po Nadaci a Silu představila první fotky z chystané seriálové verze Godzilly, kterou známe z kin. A jak je vidět, na ničem se nešetřilo.

Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
Nejkultovnější komiks dekády míří na Netflix v novém seriálu. Trailer je darem fanouškům
17.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2010 vstupoval do kin snímek Scott Pilgrim proti zbytku světa, byl z toho jeden z největších propadáků roku. Během let se ale z filmu stala nesmírně populární kultovka, která nyní dostane ještě věrnější podobu než před 13 roky. Netflix uvede nový seriál již v listopadu.

Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
Disney zlodějem? Nová žaloba poukazuje na podivnou praxi uvádění filmů
17.08.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Služba Disney Plus v poslední době zažívá krušné časy. Od března letošního roku ztratila více než 12 milionů předplatitelů. Do toho se moc nedaří ani filmům na stříbrném plátně. A aby toho nebylo málo, teď Disneymu přibyla i jedna žaloba.