FB pixel TP pixel
Výměna manželek už jen online? Nové epizody v televizi neuvidíte © TV Nova / Voyo

Výměna manželek už jen online? Nové epizody v televizi neuvidíte

Populární reality show, kterou sice nikdo nesleduje, ale přesto má na TV Nova vynikající sledovanost, se stěhuje. Nové díly uvidí diváci pouze online na streamovací službě Voyo. Uvedeno tak bude minimálně 7 nových epizod.

22. 6. 2023 7:00 | Filmové novinky

Partnerská reality show Výměna manželek patří mezi ty tituly, k jejichž sledování se sice málokdo přizná, záhadným způsobem však všichni víme, co se v nich děje. Jako když se začátkem června objevil speciální díl s Ornellou Koktovou a hned byl vzhledem k bulvárnímu potenciálu zaplaven celý český internet. A nyní se TV Nova daří rozvířit vody znovu, protože populární pořad míří exkluzivně na Voyo a nové epizody již v televizi nenabídne. Půjde snad cestou Ordinace v růžové zahradě.

Online jako Ordinace?

To dosud není s definitivní platností potvrzeno. Ve vysílání TV Nova každopádně Výměna manželek skončila 15. dílem 15. řady a kdo chce vidět dalších sedm nových epizod, ten už bude muset zamířit online na Voyo a pořídit si předplatné. Nova samozřejmě slibuje další kontroverzní příběhy českých rodin, které si na deset dní vyměňují manželky a následně zjišťují, že se možná měly ještě dobře, nebo naopak, že se mohou mít lépe. S Výměnou manželek TV Nova začala již v roce 2005 a jedná se o jednu z největších stálic na televizních obrazovkách.

TV Nova prozatím nepotvrdila, jak to s případným návratem Výměny manželek na obrazovky v běžném vysílání bude. Sedm epizod samozřejmě nabádá k tomu myslet si, že se reality show přesune do onlinu pouze na letní měsíce a v září zamíří zpět do režimu „předpremiéra online a pak televize“. Jenže také je možné, že si TV Nova a její streamovací platforma jednoduše testují píseček pro další velký transfer do online prostoru. Ostatně u Ordinace tahle strategie vyšla perfektně a výrazně pomohla v zisku nových předplatitelů. Výměna manželek pak na Voyo patří mezi nejpopulárnější tituly, takže by dávalo smysl značku využít k tomu, aby se křívka návštěvnosti zase o kousek posunula. Inu, nechme se překvapit. První exkluzivní díl 16. řady je na Voyo dostupný od 21. června.

Zdroj: TZ Voyo

 1 634 zobrazení   98 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Práva na Pána prstenů se prodala absurdně lacino. Nové filmy se už chystají
Práva na Pána prstenů se prodala absurdně lacino. Nové filmy se už chystají
21.06.2023 20:30:00 | Filmové novinky

Nový vlastník práv na Pána prstenů a tudíž i budoucí filmové, herní či komiksové adaptace díla J.R.R. Tolkiena konečně odhalil, kolik peněz musel předchozím držitelům zaplatit. A ačkoliv odhady mluvily až o 2 miliardách dolarů, reálná částka je při pohledu na tuto sumu až absurdně nízká.

Nejúchvatnější akční scéna z Vyprostění 2 měla být ještě šílenější. Podívejte se, jak vznikala
Nejúchvatnější akční scéna z Vyprostění 2 měla být ještě šílenější. Podívejte se, jak vznikala
21.06.2023 19:40:00 | Filmové novinky

Režisér Sam Hargrave odhalil, že jeho akční novinka Vyproštění 2, která zahrnuje i 21 minut dlouhou scénu ve zdánlivě nepřerušeném záběru, měla být původně ještě bláznivější. Nakonec se ale s vidinou dvou vlaků a masivního vykolejení rozloučil. I tak bylo natáčení pekelně náročné.

Zlom ve streamovacích válkách. HBO chce Netflixu prodat svoje seriály
Zlom ve streamovacích válkách. HBO chce Netflixu prodat svoje seriály
21.06.2023 11:00:00 | Filmové novinky

Zdá se, že éra budování obsahu pouze pro vlastní platformu je minulostí. Minimálně pro HBO, jehož domovská stáj Warner Bros. Discovery stále hledá příležitosti, jak přinést do účetnictví nové finanční zdroje. I kdyby to mělo znamenat prodej, respektive licencování obsahu největšímu konkurentovi.

Nové historické drama s českou stopou dobývá Netflix. Daří se i české komedii
Nové historické drama s českou stopou dobývá Netflix. Daří se i české komedii
21.06.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Češi se po delší době opět skvěle předvádí na Netflixu. V rámci tuzemského regionu se daří hned čtyřem snímkům s českou stopou, přičemž jeden z nich by zřejmě urval i první pozici sledovanosti, kdyby zrovna Chris Hemsworth nelámal ruce gruzínským teroristům.