FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál Netflixu se vrací! Trailer slibuje vlastní verzi Avengers © Netflix

Nejlepší seriál Netflixu se vrací! Trailer slibuje vlastní verzi Avengers

Je to tady! Netflix ukázal plnohodnotný trailer 5. řady svého fenomenálního hitu Cobra Kai a tentokrát jde skutečně do tuhého. Musí se dokonce spojit všichni staří nepřátelé, aby poslali Terryho Silvera k šípku. Jenže ten ještě nevytáhl svůj trumf.

16. 8. 2022 19:00 | Filmové novinky

U tohohle se prostě fanoušci Cobra Kai musí tetelit blahem. Po epickém finále 4. řady, ve které zvítězilo na turnaji dódžó s nejvíc kulervoucím jménem, se ve Valley jen rozrůstají pobočky Cobra Kai. Terry Silver do toho šlape ve velkém a nabírá dokonce nové senseie, kteří by příval nových studentů dokázali dostat pod kontrolu. A zatímco Johnny hledá Miguela v Mexiku, Daniel a Chozen chystají strategii odvety. A jak nový trailer seriálu, který se vrátí již 9. září ukazuje, čeká nás hromada epických team-upů jako z Avengers. Johnny a Chozen půjdou vymlátit pár dódžó. Sam se znovu utká v tentokrát snad regulérním zápase s Tory. A hlavně - Miguel, Hawk a Roby konečně budou společně trénovat a snad i nakopávat zadky. A to trailer ani neukazuje Seana Kanana, který znovu ztvární padoucha z třetího Karate Kida Mikea Barnese.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce
Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce
15.08.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Když počátkem loňského roku vyšla na povrch obvinění ze sexuálního obtěžování a kanibalismu na Armie Hammera, další hollywoodský miláček upadl v nemilost. Málokdo ale tušil, kam až jeho prozatím neprokázané zločiny sahají. Hammerův odchod na Kajmanské ostrovy však rozhodně jeho veřejnému obrazu nepomáhá.

Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
15.08.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Seriál Zaklínač: Pokrevní pouto, který je prequelem populárního fantasy s Geraltem z Rivie hlásí zásadní změny. Minisérie bude kratší a oblíbená postava dostane více prostoru.

Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
14.08.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Julius Lavický již brzy zaskóruje v online prostoru. Největší tuzemský hit roku 2022 Vyšehrad: Fylm však nakonec nezamíří na Netflix. Streamovacího obra totiž přeplácí konkurence, která nadále posiluje.

Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály
Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály
12.08.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Warneři stojí po zrušení Batgirl před dalším důležitým krokem. Narůstající počet průšvihů Ezry Millera už patrně překročil všechny meze, proto mají tvůrci tři plány jak s Flashem naložit. Vedle toho se také vybírá nový scenárista celého DC vesmíru a rozhoduje se i o osudu pokračování Reevesova Batmana.