FB pixel TP pixel
Streamovací služby lákají na slevy. Po Disney Plus chce předplatitele i evropský obr © Aerofilms

Streamovací služby lákají na slevy. Po Disney Plus chce předplatitele i evropský obr

Vedle časově omezené slevové akce, kterou v tuto chvílí nabízí Disney+, poskytuje velmi zajímavou půlroční slevu i streamovací platforma Canal+. Ta kromě filmů a seriálů nabízí i sportovní přenosy, včetně lukrativní fotbalové Premiere League.

Streaming novinky

V dubnu spustila svou streamovací službu v Česku i francouzská stanice Canal+. Kromě filmů (Všechno, všude, najednou, Velryba, Parazit) a seriálů (Roky a roky) nabízí i sportovní přenosy - především pak lukrativní práva na anglickou fotbalovou Premier League. Na streamu Canal+ si tak můžete pustit nejen živé vysílání, ale mrknout se zpětně i do archivu aktuální sezóny a pouštět si pořady zpětně. Tato streamovací platforma a televizní kanál nyní přichází s promo akcí zaměřenou na získání nových zákazníků.

Měsíční předplatné Canal+ činí standardně 189 Kč, v nyní nabízené promoakci je ale zlevněno na polovinu za 94,50 Kč během prvních 6 měsíců od registrace. Zákazník tak za lidovou cenu dostane nejen slušný katalog nejrůznějších pořadů, ale i sedm filmových a sportovních kanálů. Připomeňme, že v tuto chvíli nabízí časově omezenou slevovou akci i Disney+. Do 20. září spouští 75procentní slevu předplatného, která pro předplatitele potrvá tři měsíce. Cena tedy pro nové či navracející se předplatitele (pokud jste platby dříve přerušili) spadne na pouhých 49 Kč. Po uplynutí 3 měsíců dojde znovu ke zdražení na plnou výši, která ovšem bude činit již nově navýšených 239 Kč.

Zdroj: MediaGuru

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nová fotka z natáčení Rodu draka naznačuje velký odklon od knihy
Nová fotka z natáčení Rodu draka naznačuje velký odklon od knihy
11.09.2023 14:20:00 | Streaming novinky

První spin-off Hry o trůny Rod draka se aktuálně blíží do finále svého natáčecího rozvrhu. Během současného natáčení v Leavesdenských ateliérech (kde vznikal i Harry Potter) však unikl snímek, který rozvířil obrovskou debatu.

Hollywoodská stávka Warnery zasáhla. Obere je o půl miliardy dolarů
Hollywoodská stávka Warnery zasáhla. Obere je o půl miliardy dolarů
07.09.2023 15:50:00 | Streaming novinky

Protože stávky scenáristů a herců trvají déle, než konglomerát Warner Bros. Discovery původně předpokládal, musel nyní aktualizovat odhad zisku na tento rok. Ten je podle upravené prognózy výrazně nižší.

Disneyho krize dopadne tvrdě na diváky. Oseká se nabídka i český dabing
Disneyho krize dopadne tvrdě na diváky. Oseká se nabídka i český dabing
13.08.2023 14:25:00 | Streaming novinky

Streamovací služba Disney Plus musí v současnosti řešit řadu problémů. Tím největším je však její dlouhodobá ztrátovost, za níž může globální expanze i velké náklady spojené s nadprodukcí filmových a seriálových projektů. S tím hodlá současné vedení skoncovat. Řezy dopadnou i na dabing.

Disney Plus překvapivě zdraží i v Česku. Peněženkami zatřese už na podzim
Disney Plus překvapivě zdraží i v Česku. Peněženkami zatřese už na podzim
11.08.2023 11:10:00 | Streaming novinky

Zatímco ve své středeční prezentaci Disney okolo přesného rozsahu zdražení kličkoval, v následných tiskových zprávách už byl konkrétnější. Do vybraných evropských trhů míří nové tarify s reklamami, ve zbytku kontinentu je situace jednodušší - přijde jen zdražení.