FB pixel TP pixel
Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele © Disney Plus

Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele

Streamovací služba Disney Plus se ze všech sil snaží zlákat k předplatnému i české diváky. A září je ideálním momentem, kdy váhající či dříve ztracené uživatele získat zpět. Disney totiž přidává velké filmy a seriály, navíc slibuje i velkou slevu nejen pro nové předplatitele.

Filmové novinky

V září začíná nejen hlavní televizní, ale i streamovací sezóna. Dává to smysl. Prázdniny jsou u konce, děti jsou tudíž ve školách a rodiče už opět chodí povětšinou do práce. Všichni pak společně večer sledují televizní obrazovky a mohou nasávat široký katalog té či oné streamovací služby. Navíc se bude pomalu horšit počasí, které v letních měsících vždy odláká diváky nejen od televize, ale i kin. Zkrátka dobře, se startem podzimu chtějí streamovací služby zařadit vyšší výkonnostní stupeň, k čemuž mají posloužit velké premiéry a mnohdy i výrazné slevy. Dokonalou ukázkou je služba Disney Plus.

Ta totiž oznámila, že do 20. září spouští 75procentní slevu předplatného, která pro předplatitele potrvá tři měsíce. Cena tedy pro nové či navracející se předplatitele (pokud jste platby dříve přerušili) spadne na pouhých 49 Kč. Po uplynutí 3 měsíců dojde znovu ke zdražení. Ale pozor, zatímco aktuální sleva 75 procent vychází z částky 199 Kč, což je současná cena měsíční platby, v čase změny bude již předplatné dražší a bude mít hodnotu 239 Kč. Jedná se o navýšení, o němž Disney informoval již počátkem srpna. Streamer tak očividně doufá, že se sníženou startovací cenou dokáže nalákat dostatek zcela nových i dříve ztracených uživatelů, kteří následně budou ochotní platit navýšenou částku. Uživatelé na druhou stranu mohou – když už nic jiného – sledovat tři měsíce Disney Plus s výraznou slevou a poté odběr opět zrušit. Jak totiž Disney uvádí na svých stránkách, předplatné lze stále kdykoli ukončit. Cenově atraktivní variantou může být po skončení slevové akce roční předplatné, které bude mít po listopadovém zdražení hodnotu 2390 Kč. Tento typ předplatného tak bude o dvě měsíční platby levnější.

Bohatý zářijový obsah

Jak už jsme naznačovali výše, Disney si může slevovou akci dovolit, protože má v rukávu i zajímavé podzimní premiéry. Nezapomínejme totiž, že hitový Star Wars seriál Ahsoka je teprve v polovině a od 6. září jsou dostupné tituly jako Malá mořská víla, druhá řada Já jsem Groot, ale také novinka stanice FX Strážce pořádku: Město strachu. Stále navíc pokračuje 3. řada populární komediální krimi Jen vraždy v budově, už 13. září bude dostupná nová pixarovka Mezi živly, 22. září dorazí mimozemská sci-fi Nikdo tě nezachrání a 28. září budou i nové epizody The Kardashians. Od 6. října pak do nabídky nastoupí velmi populární marvelovský všivák Loki a ano, v průběhu října by se měl na Disney Plus objevit i Indiana Jones a nástroj osudu. Registraci předplatného každopádně můžete provést ZDE.

Zdroj: Disney Plus / Disney

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  243 zobrazení  
Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
05.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Nejpopulárnější z marvelovských seriálů, Loki, se už 6. října vrací na obrazovky streamovací služby Disney Plus. Marvel tudíž představil nový kratší trailer, jenž spoléhá na bláznivé výjevy a nahodilé skoky napříč časem i prostorem. Zvládne lstivý bůh porazit další z variant Kanga Dobyvatele?

Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje
05.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Netflix se s nástupem nového měsíce opět vytasil s trailerem, který má diváky nalákat na největší hity, které se blíží do nabídky. Jak ale bývá v posledních měsících zvykem, ve výběru řada zajímavých novinek nepochopitelně chybí.

Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
05.09.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Kromě další americké řežby mezi Kongem a Godzillou, která do kin vtrhne v dubnu příštího roku, se ještě letos do světových kinosálů chystá velkorozpočtová japonská Godzilla s podtitulem Minus One. Napínavý trailer napovídá, že nás čeká stylový návrat k originálu.

Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
04.09.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Jedna z nejslavnějších detektivních sérií televizní historie je konečně dostupná online. Columbo v podání legendárního Petera Falka aktuálně vyšetřuje spletité zločiny v 15 epizodách.