FB pixel TP pixel
Nejakčnější soutěž současnosti vypadá skvěle. Trailer nabízí ultimátní bondovský zážitek © Amazon Studios

Nejakčnější soutěž současnosti vypadá skvěle. Trailer nabízí ultimátní bondovský zážitek

Koupí hollywoodského studia MGM dostal Amazon do svého portfolia i lukrativní franšízu s Jamesem Bondem. Tu nyní technologický gigant zužitkuje v soutěžní reality show 007: Road to a Million, ve které budou hráči plnit úkoly inspirované bondovskými motivy. Hlavní výhrou je 1 000 000 liber.

Filmové novinky

Jak známo, technologický gigant Amazon koupil před dvěma lety za ohromujících 8,5 miliardy dolarů jednu z nejstarších hollywoodských společností Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Vedle práv k Rockymu, RoboCopovi či Hvězdné bráně byla pro Amazon největším úlovkem především série snímků o agentu 007. A právě práva k Bondovi Amazon využije na své streamovací platformě Prime Video v nové reality show s názvem 007: Road to a Million, kterou nás bude provázet charismatický skotský herec Brian Cox (Boj o moc) v roli Kontrolora (The Controller), jenž je hlavním mozkem hry.

V pořadu musí devět soutěžních párů plnit Kontrolorovy úkoly, které jsou inspirované bondovskými filmy. Kontrolor ukryl po celém světě 10 otázek pro každou dvojici soutěžících, kteří jejím správným zodpovězením mohou vyhrát až 1 000 000 liber. Každá otázka má rostoucí hodnotu, a pokud na ni odpoví správně, získají peníze a pokračují k další otázce. Pokud se spletou, jejich cesta končí. 007: Road to a Million bude pokračovat i po první řadě, již nyní totiž probíhají castingy na druhou sezónu. Osmidílná reality show, která pochází od majitelů bondovské franšízy Barbary Broccoli a Michaela G. Wilsona, bude na Prime Video k dispozici od 10. listopadu 2023.

Zdroj: Comingsoon

Reklama
V nové katastrofické sci-fi Netflixu se zhroutí svět. Trailer ukazuje děsivě realistickou vizi
V nové katastrofické sci-fi Netflixu se zhroutí svět. Trailer ukazuje děsivě realistickou vizi
25.10.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Už 8. prosince dorazí na obrazovky Netflixu nová katastrofická sci-fi s hvězdným obsazením, v níž se lidská společnost začne rozpadat kvůli kybernetickému útoku. Trailer na očekávaný snímek s Julií Roberts nabízí mrazivou podívanou.

Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali
Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali
24.10.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Nová soutěžní reality-show inspirovaná globálním hitem Hra na oliheň dorazí na obrazovky Netflixu již za necelý měsíc. Právě vydaný trailer láká na dokonalou imitaci seriálu, které se zúčastní 456 soutěžích bojujících o pohádkových 4,56 milionů dolarů.

Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
24.10.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Tom Cruise v loňském roce zažil jeden ze svých největších kariérních úspěchů s filmem Top Gun: Maverick, letos ale narazil se sedmým filmem ze série Mission: Impossible. Jeho pokračování nyní zažívá velký odklad premiéry a navíc se přejmenuje.

Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
24.10.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Seriál Eliška a Damián má za sebou premiéru již deváté z dvanácti epizod a televize Prima už jen doufá, že tato podzimní novinková hrůza skončí. Další nejhorší výsledek sledovanosti mnoho optimismu pro chystané pokračování nevyvolává.