FB pixel TP pixel
Nová fantasy Netflixu má draka a hvězdu Stranger Things. V traileru se bojuje o život © Netflix

Nová fantasy Netflixu má draka a hvězdu Stranger Things. V traileru se bojuje o život

Netflix konečně ukázal pořádnou upoutávku na očekávaný snímek Damsel (česky Mladá dáma), v němž se hvězda Stranger Things, Millie Bobby Brown, objeví jako princezna, která se o svůj život musí porvat s drakem.

Filmové novinky

Novou fantasy Netflixu s Millie Bobby Brown jsme měli původně vidět už 13. října letošního roku. Jenže hollywoodská stávka zasáhla i Netflix, a tak se očekávaná novinka s hvězdou ze Stranger Things musela odložit až na příští rok. A jak se můžete přesvědčit v novém traileru, Netflix stále neví, kdy snímek uvede. Láká totiž pouze na rok 2024.

Jedenáctka versus drak

Snímek Mladá dáma představí naši oblíbenou Jedenáctku jako princeznu Elodii, která zjistí, že aby bylo zajištěno přežití jejího království a lidu, musí být právě ona obětována dračímu monstru. Což je o to zvrácenější, že jí to sdělí samotná královna, jíž hraje vrchní „boss-bitch“ posledních let Robin Wright. Ve filmu se rovněž objeví i Angela Bassett a rozhodně nepůjde o typickou barevnou pohádku.

Princezna Elodie se totiž rozhodne bojovat o holý život, a tak v traileru vidíme, jak se snaží dostat z dračí sluje a postupně ze sebe strhá oblečení a nalezne v sobě hrdinku, která pozvedne meč a bude za budoucnost svého lidu a sebe sama bojovat nikoli pomocí diplomatického řešení, ale spíše agresivního vyjednávání. Za snímkem stojí režisér Juan Carlos Fresnadillo, který má na triku povedené zombie pokračování 28 týdnů poté, v posledních letech ale jeho kariéra stagnuje. Tak snad právě tenhle fantasy souboj křehké dívky a mocného monstra zlomí jeho režijní prokletí.

Zdroj: Netflix / IndieWire

Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu
Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu
12.11.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Netflix v nové upoutávce v rámci akce Geeked Week odhalil datum premiéry očekávané sci-fi Problém tří těles. Za novinkou stojí tvůrci Hry o trůny a ukázané záběry rozhodně vypadají zajímavě.

Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
12.11.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Čtyři roky po vzniku nenápadného sci-fi Code 8, které se stalo překvapivým hitem Netflixu, konečně přichází pokračování. Slibuje lepší triky, více akce a hlavně přímé navázání na předchozí děj.

Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
10.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

V Hollywoodu sice tento týden oficiálně skončila největší stávka v jeho historii, když se po scenáristech i herci dohodli na nových smlouvách se zástupci hollywoodských studií, plán premiér to ale přesto poškodí. A Disney s Marvelem tak odsouvají řadu projektů. U Kapitána Ameriky 4 se jim to velmi hodí, protože ten se prý vůbec nepovedl.

Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster
Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster
10.11.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Ještě před Hrou na oliheň byl největším jihokorejským hitem Netflixu drsný postapo seriál Sladký domove! z roku 2020. Po třech letech od premiéry konečně přichází druhá řada, na kterou streamer láká atmosférickou upoutávkou plnou monster.