FB pixel TP pixel
Jeden z největších sci-fi seriálů roku je tady. Velkolepý trailer ukazuje setkání s mimozemšťany © Netflix

Jeden z největších sci-fi seriálů roku je tady. Velkolepý trailer ukazuje setkání s mimozemšťany

Netflix se ve strhujícím finálním traileru k epické sci-fi Problém tří těles snaží nalákat fanoušky žánru, aby se vypravili do světa slibujícího úchvatný vizuál a znepokojivou atmosféru vyvolávající pocit napětí a očekávání.

Filmové novinky

Jedním z hlavních sci-fi taháků Netflixu v tomto roce bude určitě seriálová adaptace slavného románu Problém tří těles od Liou Cch'-sina. Seriál mají pod dohledem tvůrci Hry o trůny David Benioff a D. B. Weiss. Mnozí jsou zvědaví, jak si tato dvojice poradila se složitostí předlohy, která mísí složité vědecké koncepty, rozsáhlý příběh pokrývající několik desetiletí, širokou škálu postav či bohaté filozofické úvahy. Navíc čínská televize CCTV se rozhodla Netflix předběhnout a uvedla vlastní třicetidílnou adaptaci, která je rozsáhlé knižní předloze věrná a fanoušky kladně hodnocená.

Netflixovská verze čítající osm epizod, jejíž premiéra je naplánovaná už na 21. březen, nyní přichází s finálním trailerem, kterým se snaží nalákat co nejvíce diváků. Upoutávka slibuje výpravnou audiovizuální bombu plnou znepokojivých a emotivních obrazů. V seriálu budeme sledovat mladou ženu z Číny, která udělá v 60. letech minulého století osudové rozhodnutí a jeho následky se prostorem a časem přenesou až do současnosti. Skupina pěti geniálních vědců, kteří spolu kdysi pracovali, pak zjistí, že se jim naskytla jedinečná příležitost pochopit zákony vesmíru. Budou ale taky muset čelit největší hrozbě v dějinách lidstva. V seriálu uvidíme Johna Bradleyho, Jess Hong, Eizu González, Benedicta Wonga či Liama Cunninghama.

Zdroj: Netflix

Disney slaví historický trhák. Vynikající Šógun rekordně dominuje u diváků i kritiků
Disney slaví historický trhák. Vynikající Šógun rekordně dominuje u diváků i kritiků
08.03.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Seriál z produkce FX, který je uváděný zároveň na streamovacích službách Hulu a Disney+, se stal celosvětově nejsledovanější premiérou v kategorii hraných seriálů určených dospělým divákům. Disney si tak připisuje velký úspěch a ukazuje, že může jeho nabídka velmi dobře cílit nejen na mladší publikum.

Já, legenda s Nicolasem Cagem. Hororová sci-fi s krvelačnými monstry v napínavém traileru
Já, legenda s Nicolasem Cagem. Hororová sci-fi s krvelačnými monstry v napínavém traileru
08.03.2024 13:10:00 | Filmové novinky

O výběru rolí Nicolase Cage si můžeme myslet všechno možné, jednu věc mu ovšem upřít nelze. Alespoň je jeho kariéra neskutečně pestrá a zábavná. V poslední době navíc pracuje i se zajímavými tvůrci. Výjimkou není ani hororové sci-fi Arcadian.

Vítejte v apokalypse! Brutální trailer Falloutu je fenomenální sci-fi zábavou
Vítejte v apokalypse! Brutální trailer Falloutu je fenomenální sci-fi zábavou
07.03.2024 15:45:00 | Filmové novinky

Už 11. dubna bude mít premiéru jedna z největších sci-fi novinek letošního roku od tvůrce Westworldu Jonathana Nolana. Nový trailer jasně naznačuje, že nás čeká ultrabrutální zábava, která bude dost možná trumfovat i superhrdinská jatka s názvem Banda. Apokalyptický Fallout vypadá skvostně a potěší fanoušky herní předlohy i úplné nováčky.

Hromada hlášek i krvavé násilí. Seriáloví Gentlemani dorazili na Netflix ve velkém stylu
Hromada hlášek i krvavé násilí. Seriáloví Gentlemani dorazili na Netflix ve velkém stylu
07.03.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Na Netflix právě dorazila seriálová verze stylové gangsterky Guye Ritchieho Gentlemani. Novinka zatím sbírá převážně pozitivní kritické ohlasy, které ji hodnotí jako zábavnou a nahláškovanou jízdu. Objevují se ale i ostré výtky.