FB pixel TP pixel
Vítejte v apokalypse! Brutální trailer Falloutu je fenomenální sci-fi zábavou © Amazon Studios

Vítejte v apokalypse! Brutální trailer Falloutu je fenomenální sci-fi zábavou

Už 11. dubna bude mít premiéru jedna z největších sci-fi novinek letošního roku od tvůrce Westworldu Jonathana Nolana. Nový trailer jasně naznačuje, že nás čeká ultrabrutální zábava, která bude dost možná trumfovat i superhrdinská jatka s názvem Banda. Apokalyptický Fallout vypadá skvostně a potěší fanoušky herní předlohy i úplné nováčky.

Filmové novinky

Ruku na srdce, tohle prostě vypadá skvostně. Herní legenda Fallout už 11. dubna konečně ožije i ve své seriálové podobě a zatím se zdá, že scenárista a režisér Jonathan Nolan chystá skutečně věrnou adaptaci, která si vezme stěžejní prvky předlohy, zároveň si ale půjde svou cestou. Ostatně Nolan o Falloutu v posledních týdnech mluví de facto jako o herním Falloutu 5 a herní příběhy popisuje jako individuální události, které se sice odehrávají ve stejném světě, rozhodně je ale nemusíte znát všechny. A přesně tak to má být i se seriálovou podobou.

Ta chce nabídnout plnotučnou apokalyptickou sci-fi, v níž si fandové videoher najdou své oblíbené detaily v podobě kostýmů, znepřátelených frakcí, bohaté výpravy a samozřejmě i výrazného cynismu a násilí, které se rozhodně nedrží zpátky. V traileru se otevřeně mluví o krádežích orgánů, nechybí viditelné průstřely a cákance krve... ostatně jeden z hlavních motivů očividně bude krutý střet s realitou pro doposud pouze v bezpečném Vaultu žijící Lucy. Ta se z Vaultu 33 vydává do světa a zjišťuje, že 200 let po výbuchu atomových bomb svět rozhodně nevypadá tak, jak si představovala.

Kromě Lucy se tvůrci zaměří na člena Bratrstva oceli jménem Maximus, který přiznává, že všichni chtějí zachránit svět, jen nedokáží najít shodu, a další kus zničeného světa odhalí lovec odměn The Goul, kterého ztvární Walton Goggins. Toho v traileru uvidíte i v nezmutované podobě, očividně nás tak čekají i flashbacky do doby před zničujícím konfliktem. Potěší ale i zmutovaný medvěd a zjištění, že Fallout nebude na Amazon Prime Video vycházet po týdnech, nýbrž budou všechy epizody dostupné už 11. dubna 2024.

Zdroj: Amazon Prime Video / IGN

Reklama
Hromada hlášek i krvavé násilí. Seriáloví Gentlemani dorazili na Netflix ve velkém stylu
Hromada hlášek i krvavé násilí. Seriáloví Gentlemani dorazili na Netflix ve velkém stylu
07.03.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Na Netflix právě dorazila seriálová verze stylové gangsterky Guye Ritchieho Gentlemani. Novinka zatím sbírá převážně pozitivní kritické ohlasy, které ji hodnotí jako zábavnou a nahláškovanou jízdu. Objevují se ale i ostré výtky.

Vesmírný parazit zaútočí na lidské mozky. Trailer Netflixu odhaluje mrazivou sci-fi novinku
Vesmírný parazit zaútočí na lidské mozky. Trailer Netflixu odhaluje mrazivou sci-fi novinku
07.03.2024 11:45:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix odhalila jednu z nejočekávanějších sci-fi novinek letošního roku. V novém seriálu se dočkáme zvrácené variace na legendární Invazi lupičů těl, když vesmírný parazit napadne lidstvo a rozhodne se obsadit mozky lidí. V případě jedné dívky se však jeho snaha úplně nepovede.

Nový fantasy megahit Netflixu potvrzen! Video s oznámením pokračování herce málem rozbrečelo
Nový fantasy megahit Netflixu potvrzen! Video s oznámením pokračování herce málem rozbrečelo
06.03.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Netflix si připisuje další obří vítězství na streamovacím trhu, když jeho fantasy novinky Avatar: Legenda o Aangovi prokázala velký zásah u diváků a v druhém týdnu po premiéře si zachovala vysoká čísla sledovanosti. Ta jsou na úrovni nejlepších čísel Zaklínače, takže Netflix neváhal a rychle oznámil hned dvě pokračování, které příběh završí.

Největší březnové novinky v televizi: Návrat Pohlreicha i sága Ivety Bartošové
Největší březnové novinky v televizi: Návrat Pohlreicha i sága Ivety Bartošové
06.03.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Březnová nabídka tuzemských televizních stanic přinese řadu lákavých novinek. Komerční stanice i Česká televize odvysílají pestrou dávku pořadů zahrnující gastronomické soutěže, komediální seriály, hitové reality show či nové dokumentární série.