FB pixel TP pixel
Výtečný Superlov je zpátky. Nové epizody přinesou i osvěžující novinky © TV Nova / Voyo

Výtečný Superlov je zpátky. Nové epizody přinesou i osvěžující novinky

Milovníci zábavných a chytrých soutěží si mohou oddechnout. Na televizní obrazovky streamovací služby Voyo a televize Nova se vrací milovaný Superlov, který si pro novou sezónu nachystal i několik novinek. Stále ale platí, že pořadem provází Ondřej Sokol a vrací se i oblíbení lovci. Na Voyo nové díly startují již 16. března, tedy o týden dříve než na Nově.

České novinky

Se začátkem jara se na televizní obrazovky vrací jeden z vůbec nejpopulárnějších pořadů televize Nova a streamovací platformy Voyo. Superlov je „super verzí“ oblíbeného soutěžního pořadu Na lovu, kterou komerční televize z Barrandova představila poprvé v loňském roce, kdy ji sledovalo přes 900 000 diváků. Není divu, že žádné extrémní změny Nova nechystá a povětšinou se pojede ve starých kolejích.

Superlov se vrací

Přesto tvůrci očekávají, že by mohl být pořad riskantnější a zábavnější než v první sezóně, neboť jsou diváci již otrkaní, znají velmi dobře pravidla, a tak by mohli více taktizovat a při výzvách lovců také více riskovat. Stále však platí, že pro své finanční obohacení budou muset bojovat vědomostmi proti Doktoru Vševědovi, Kalkulátorovi, Kvízové dámě, Belladonně a panu Lišákovi. Moderátorem zůstává samozřejmě Ondřej Sokol, jemuž v přípravě vtipných a ostrých hlášek pomáhá scenárista Dominik Landsman. Stále se bude hrát dvoukolovým systémem, kdy si hráč nejprve odpověďmi na 5 otázek nahraje základní částku, přičemž ve druhém kole soupeří s lovci buď o to, co nahrál v prvním kole, či navýšenou sázkovou sumu. Čím větší suma, tím větší riziko, protože se proti soutěžícímu postaví více lovců. Jak soutěžícímu, tak lovcům běží časomíra a komu vyprší první, ten prohrál. Lovci však nabízí soutěžícím pár vteřin předstih, aby ho zlákaly k většímu risku.

Rodinné týmy i pohled do zákulisí

Několik osvěžujících novinek si však Nova stejně přichystala. Diváky by mělo pobavit, že se do soutěžního klání s narůstajícím počtem běžných vyzyvatelů podařilo získat i několik známých osobností (televize je však zatím nepředstavila) a tentokrát dojde i na rodinné souboje, které by měly nabídnout více dynamiky do vědomostního boje. Nova navíc oznámila, že bude soutěž s novými epizodami aktivnější na sociálních sítích, kde budou diváci moci nahlédnout do zákulisí moderního studia s influencerkou Natalií Schejbalovou alias Tali.

Druhá sezóna Superlovu startuje na Nově v sobotu 23. března, předplatitelé Voya budou mít i tentokrát výhodu a mohou si premiérové epizody přehrát s týdenním předstihem. Na streamovací platformě tak první díl diváci uvidí již 16. března.

Zdroj: TV Nova / Voyo

 7 zobrazení   26 se líbí
Vražedné řádění Stodolových v dosud neodhalených záběrech. Nový seriál je exkluzivně na Voyo
Vražedné řádění Stodolových v dosud neodhalených záběrech. Nový seriál je exkluzivně na Voyo
15.03.2024 15:00:00 | České novinky

Manželé Stodolovi byli za své vražedné skutky zatčeni před 21 lety, dodnes však jejich brutální činy vůči seniorům fascinují českou společnost. Jak se pátrání po jedněch z nejvýraznějších sériových vrahů v historii Česka odehrálo? To odhaluje nový dokumentární speciál, který je exkluzivně dostupný na Voyo a který obsahuje dosud neviděné materiály.

Zoufalé pondělí na Primě. Klus drhne dno sledovanosti a doufá v konec
Zoufalé pondělí na Primě. Klus drhne dno sledovanosti a doufá v konec
12.03.2024 14:10:00 | České novinky

Televize Prima má za sebou skvělou neděli, kdy se jí konečně podařilo ovládnout první příčku sledovanosti na úkor České televize a jejího propadáku To se vysvětlí, soudruzi. V pondělí však komerční médium zažívá situaci v opačném gardu a nedočkavě vyhlíží konec seriálu s Tomášem Klusem.

Noční můra pro ČT: Komedie s Macháčkem a Cinou naprosto propadla, přejela ji Prima i Nova
Noční můra pro ČT: Komedie s Macháčkem a Cinou naprosto propadla, přejela ji Prima i Nova
11.03.2024 11:15:00 | České novinky

Další Smysl pro tumor se na České televizi nekoná a komedie s nádechem sci-fi To se vysvětlí, soudruzi bohužel naprosto nenaplňuje vysoká očekávání sledovanosti. Zatímco minulý týden seriál odstartoval s ještě solidními více než 900 000 diváky, v druhém týdnu se podprůměrná hodnocení diváků podepsala na propadu o více než 40 procent.

Zoufalá sobota na Nově. Vyšeptalé kouzelníky zničili romantičtí Polívkové i filmaři
Zoufalá sobota na Nově. Vyšeptalé kouzelníky zničili romantičtí Polívkové i filmaři
10.03.2024 14:00:00 | České novinky

Sobotní večery na TV Nova dlouhodobě nejsou přehlídkou velkých hitů, v sobotu 9. března se však komerční televize nechala přejet doslova ze všech stran. A to navzdory tomu, že si dávali pauzu pekaři a cukráři z Peče celá země. Situace naopak využila Prima, která si přetáhla diváky na romantickou komedii s Vladimírem a Bolkem Polívkovými.