FB pixel TP pixel
Nový Temný případ odstartoval skvěle. Trailer láká na další mrazivé epizody © HBO Max

Nový Temný případ odstartoval skvěle. Trailer láká na další mrazivé epizody

HBO má za sebou premiéru očekávané a hlavně chválené čtvrté řady Temného případu a zatím hlásí výraznou spokojenost. Sledovanost je totiž více než solidní a dá se očekávat, že bude i narůstat. HBO navíc vydalo trailer, který láká na další vývoj děsivého případu z Aljašky.

Filmové novinky

Společnost Warner Bros. Discovery oznámila, že v neděli večer si v rámci USA přehrálo novou řadu seriálu Temný případ napříč službou Max a v lineárním vysílání okolo 2 milionů diváků. Jde o poměrně slušný výkon, když vezmeme v potaz, že Temný případ nebyl pět let objektem zájmu diváků. Pro lepší pochopení kontextu rovněž uveďme, že seriál Bílý lotos debutoval s 1,5 miliony diváků napříč platformami, zatímco Euforie dosáhla při startu druhé řady 2,4 milionů diváků. Poslední sezóna Boje o moc pak startovala s 2,3 miliony diváků. Dá se navíc očekávat, čísla nebudou klesat, neboť seriály HBO získávají v průběhu obvykle významné množství nových diváků, k čemuž napomáhají i spokojené recenze kritiků. Malinkým varováním však může být skutečnost, že divákům se první epizoda líbila méně než recenzentům a mnohdy ji označují jako sklouznutí do vod Akt X.

HBO už nicméně s koncem pilotní epizody vydalo i velký trailer, který láká na budoucí epizody, což HBO dělá pokaždé, pokud má v rukávu skutečně velký titul. Podobnou péči měl loni například seriál The Last of Us, nebo také hudební drama Idol, které značně rozdělovalo publikum. Zatímco v USA budou mít nové epizody premiéru každou neděli, v Česku se tradičně dočkáme vždy až v pondělí. Celkem se dočkáme 6 epizod.

Zdroj: Variety / HBO Max

Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem
Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem
16.01.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix chystá uvedení jednoho z nejambicióznějších projektů letošního roku - sci-fi Kosmonaut z Čech. Adaptace knihy od Jaroslava Kalfaře přichází více než tři roky po prvním oznámení.

Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
15.01.2024 17:50:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie nás před 4 lety královsky bavil v kině parádní gangsterkou Gentlemani a námět to byl natolik skvělý, že se zalíbil i Netflixu. Ten nyní společně s Ritchiem uvede seriálovou odnož, jež představila první trailer. A nepřekvapivě jde o stylovou podívanou.

Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
15.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

O víkendu v USA premiéroval nový akční nářez The Beekeeper s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Režisér David Ayer natočil podle kritiků svůj nejlepší film za posledních deset let a na snímku cení fajnové akční scény i ironický nadhled.

Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky
15.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V uplynulých dnech byly konečně potvrzeny práce na třetím Top Gunu s Tomem Cruisem, Indové jsou však napřed a přichystali si svou verzi stíhačkové legendy. A soudě podle traileru doručí akční zběsilost, ve které nebudou chybět ani bollywoodské tance a přestřelky na zemi.