FB pixel TP pixel
Nejkouzelnější film posledních let bude brzy na HBO. Dnes dorazil nový Aquaman © Warner Bros.

Nejkouzelnější film posledních let bude brzy na HBO. Dnes dorazil nový Aquaman

Studio Warner Bros. má před sebou hodně nabitých několik týdnů v kinech i v online prostoru. Právě dnes vstoupil na službu HBO Max komiksový velkofilm Aquaman a ztracené království, již pozítří se chystá do kin i písečné sci-fi Duna a již za pár dní se dočkáme i nejkouzelnějšího filmu posledních let.

Filmové novinky

Studio Warner Bros. má za sebou velmi úspěšný loňský rok, který nyní může zužitkovávat i online. Ostatně loňský megahit Barbie je stále globálním vítězem divácké popularity na HBO Max a nejinak tomu zřejmě bude i u blížícího se snímku Wonka, který koncem roku 2023 uhranul rodiny po celém světě. Snímek s rozpočtem pouhých 125 milionů dolarů globálně utržil přes 600 milionů a dodnes se i v Česku úspěšně drží mezi deseti nejnavštěvovanějšími snímky. Ostatně celková návštěvnost v Česku se vyšplhala už přes 350 tisíc diváků, kteří do kasiček přinesli přes 65 milionů korun.

Kouzelný Wonka

Filmový prequel k osudům výrobce čokolády Willyho Wonky z filmu Karlík a továrna na čokoládu představil trochu jinou podobu ikonické postavy v podání Timothée Chalameta. Hravý snímek stojící na pomezí rodinné komedie a muzikálu svým nakažlivým optimismem připomíná milované britské snímky ze série Paddington. Ostatně za obojím stojí stejný režisér Paul King, který už začíná pomalu pracovat na Wonkově pokračování. Ještě aby ne, když je Wonka označován za jeden z nejkouzelnějších filmů posledních let, což dává také dobrý smysl, když zjistíte, že film z pozice producenta jistil David Heyman, který byl zodpovědný za filmovou ságu o Harry Potterovi.

Wonka dorazí na HBO Max už v pátek 8. března. Své čekání ale rozhodně máte čím zkrátit, protože již dnes se na HBO Max objevil i snímek Aquaman a ztracené království, který nakonec v kinech utržil přes 430 milionů dolarů a nejde zase o takový propadák, jak se čekalo. A nelze také nezmínit velkofilm Duna: Část druhá, který Warneři uvádí do kin již tento čtvrtek. A ano, v hlavní roli bude opět Timothée Chalamet, jen bude místo čokolády šňupat koření mellange a místo tancování po náměstích si osedlá písečného červa. A kdyby se vám na Wonku na HBO Max skutečně nechtělo těch pár dní počkat, snímek je již nyní dostupný online i na řadě TVOD platforem.

Zdroj: Vertical Entertainment / HBO Max / FlixPatrol / BOM

Velkolepý návrat Kevina Costnera! Trailer láká na spektákl, který už se dnes netočí
Velkolepý návrat Kevina Costnera! Trailer láká na spektákl, který už se dnes netočí
26.02.2024 20:00:00 | Filmové novinky

Klasické velkofilmy neumřely! Respektive umřely, ale tvůrci jako Kevin Costner odmítají, aby byly zahrabány pod hromadu hlíny a nikdo si na ně nevzpomněl. Legendární herec a režisér tak znovu oživuje majestátní westerny a chystá epickou ságu, která půjde do kin ve dvou částech.

Tereza Ramba se změnila v trosku. V Zápisníku alkoholičky je k nepoznání
Tereza Ramba se změnila v trosku. V Zápisníku alkoholičky je k nepoznání
26.02.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Tereza Ramba se sice v úvodu roku objevila v komedii Franta mimozemšťan, v dalším letošním filmu ale výrazně zvážní. Změní se totiž v těžkou alkoholičku, která bude potřebovat hodně sil, aby se odrazila ode dna.

Nejhorší film Netflixu? Nový žhavý thriller nenávidí kritici i diváci
Nejhorší film Netflixu? Nový žhavý thriller nenávidí kritici i diváci
26.02.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Nový žhavý thriller z dílny Netflixu se hrubě nevydařil a získává negativní reakce ze všech stran. Nejen, že se do tvůrců pořádně opřeli kritici, nenávist snímek režiséra Tylera Perryho sklízí i ze strany diváků.

Zklamání pro fanynky: Henry Cavill odmítá intimní scény. V odporu k nim není sám
Zklamání pro fanynky: Henry Cavill odmítá intimní scény. V odporu k nim není sám
25.02.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Bývalý představitel Supermana a Zaklínače se nedávno v podcastu Happy Sad Confused rozpovídal o tom, že není příznivcem sexuálních scén. Cavill tvrdí, že jim nerozumí a věří, že si spoustu věcí diváci dokáží domyslet. Proč přesně Cavill sexuálním scénám neholduje?