FB pixel TP pixel
Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech © Quiver Distribution

Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech

Chuck Norris, akční legenda 80. a 90. let, se vrací k filmu po dlouhých 12 letech. Trailer k jeho akční sci-fi Agent Recon slibuje nefalšované béčko, v němž bude Chuck kosit své nepřátele po desítkách.

Filmové novinky

Chystané akční sci-fi Agent Recon je fanoušky Chucka Norrise netrpělivě očekávaná novinka, ve které se tato neohrozitelná akční legenda po více než deseti letech vrací k filmu. Naposledy se totiž Norris objevil v Stalloneho akční rubačce Expendables: Postradatelní 2 z roku 2012. Ve snímku Agent Recon si čtyřiaosmdesátiletý bijec zahraje velitele tajné pozemní jednotky Alastaira, který se s jednotkou mariňáků vydává na nebezpečnou misi. Jejich úkolem je odhalit, co přesně se děje na základně v Novém Mexiku, kde se experimentuje s mimozemskou technologií. Cestu jim však zkříží neznámá bytost s mimořádnou silou a rychlostí, schopná ovládat armádu bezmyšlenkovitých válečníků.

Norrisově skupině tak nezbude nic jiného, než si probít cestu ven, odhalit pravdu a samozřejmě zabránit zkáze lidstva. Nyní k filmu konečně vyšel první trailer, který naznačil, na co se mohou fandové těšit. Film, jenž režíroval, napsal a jednu z hlavních rolí si zahrál akční specialista Derek Ting, nepředstírá, že se pohybuje v béčkových vodách. Příběh samozřejmě nedává moc smysl, v hlavní roli je zde akce a sošné statické záběry na Norrise kosícího své nepřátele. Složitější bojové choreografie musí zvládnout mladší kolegové. Levný vizuál také naznačuje, že snímek zamíří rovnou na placené internetové služby a digitální nosiče, a to 21. června 2024. Norrisovi fandové si tuto zábavnou podívanou určitě nenechají ujít.

Zdroj: Quiver Distribution

Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
12.05.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Není to dávno, co jsme psali, jak se sci-fi seriálům výjimečně dobře daří na streamingu a jejich baštou je platforma Apple TV+. Ne každému z originálních projektů se ale daří prorazit, jak dokazuje zrušení projektu Konstelace, která teprve nedávno završil svou první řadu.

Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers
Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers
12.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný třetí díl Deadpoola nás čeká již za necelé tři měsíce. S blížící se premiérou vyplouvá na povrch čím dál víc detailů, které zatím lákají na velkolepou podívanou. Jedna uniklá informace se týká také potitulkové scény, která má být podle všeho naprosto ohromující a překvapivá.

Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu
Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu
12.05.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Televizní obrazovky mají nového krále. Českou televizi totiž zaplavily přenosy z MS v hokeji a Česko postihlo doslova hokejové šílenství. Zápasy našich hokejistů sbírají fantastickou sledovanost a konkurence v podobě běžné nabídky nemá šanci. V sobotu to odnesl například Superlov na Nově.

Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
10.05.2024 13:05:00 | Filmové novinky

Strhující hororová série Tiché místo se již za dva měsíce rozšíří o další přírůstek. Třetí díl s názvem Tiché místo: První den nám představí první den mimozemské invaze a ukáže nám New York v naprostém chaosu. Nová ukázka slibuje opulentní destrukci, napětí a děsivá monstra.