FB pixel TP pixel
Sci-fi Arcane odhalila první záběry z druhé řady. Na premiéru na Netflixu si počkáme dlouho © Netflix

Sci-fi Arcane odhalila první záběry z druhé řady. Na premiéru na Netflixu si počkáme dlouho

Když se v listopadu roku 2021 objevila na Netflixu nová sci-fi vycházející z herního fenoménu League of Legends, málokdo věřil, že půjde o velký hit a ještě navíc kvalitní. Jenže seriál Arcane neskutečně překvapil a stal se jedním z nejvýraznějších projektů Netflixu posledních let. První záběry z pokračování potvrzují i daleké datum premiéry.

Filmové novinky

Už jsou to více než dva roky, kdy nás Netflix zavedl do sousedních měst Piltover a Zaun, která proti sobě válčí a dvě sestry stojí v souboji magických technologií a protichůdných názorů na opačných stranách barikády. Příběh Vi a Jinx, který vychází ze slavné videohry League of Legends, zaujal de facto obratem diváky po celém světě a kromě skvělých recenzí přinesl i natolik velkou sledovanost, že Netflix dlouho neotálel a schválil pokračování. To má být větší, drsnější a temnější, když slibuje skutečně velký válečných konflikt a zároveň i další prohloubení psychologie sester, které dabují Hailee Steinfeld a Ella Purnell.

Netflix nyní v prvních záběrech z pokračování potvrdil vesměs smutnou zprávu, že na další epizody audiovizuálně i dějově úchvatného seriálu si fanoušci počkají ještě několik měsíců. Streamer totiž plánuje druhou řadu uvést až v listopadu 2024. Ohledně děje toho přitom Netflix stále mnoho neprozrazuje. Víme sice, že Vi a Jinx budou stát proti sobě, z prvních záběrů nové ukázky se však dozvídáme pouze to, že se na scéně objeví lovec Warwick, jenž je pro hráče velmi dobře známou entitou, jež touží po krvi a je pro každého extrémně nebezpečným soupeřem. Ukázka odhaluje děsivý experiment, který vede k jeho vzniku a slibuje tak hutnou atmosféru, pořádnou dávku strachu a napětí a samozřejmě také akce. I když tu si musíte zatím pouze domýšlet. Buď jak buď, animace vypadá stále naprosto skvěle a v rámci teaser trailerů se jedná o skvost, který umně plní účel.

Zdroj: Collider / Netflix

Válka lidí a strojů začíná! Obří post-apokalyptické sci-fi Stvořitel míří konečně na Disney Plus
Válka lidí a strojů začíná! Obří post-apokalyptické sci-fi Stvořitel míří konečně na Disney Plus
07.01.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Výpravné sci-fi Stvořitel režiséra Garetha Edwardse s Johnem Davidem Washingtonem v hlavní roli bude již brzy dostupné na Disney+. Společnost s myšákem v logu totiž právě oznámila datum uvedení.

DiCapriův životní výkon bude online za pár šupů. Apple odhalil datum premiéry
DiCapriův životní výkon bude online za pár šupů. Apple odhalil datum premiéry
05.01.2024 14:10:00 | Filmové novinky

Téměř tři dlouhé měsíce si museli fanoušci Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria počkat, než se dočkají jejich nové historické spolupráce online na mateřské službě Apple TV+. Ta konečně oznámila datum uvedení snímku Zabijáci rozkvetlého měsíce, který se objeví v rámci předplatného do poloviny ledna.

Unesli ji a pak bylo všechno jinak. Trailer nové krimi Netflixu láká na neuvěřitelný příběh
Unesli ji a pak bylo všechno jinak. Trailer nové krimi Netflixu láká na neuvěřitelný příběh
05.01.2024 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal trailer k nové dokusérii zkoumající znepokojující příběh, kterému se mnozí zdráhají uvěřit. Dokument American Nightmare se zabývá případem známým jako „Zmizelá“, protože jeho průběh v počátku připomínal populární román Gillian Flynn o falešném únosu. Nakonec bylo všechno jinak.

Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem
Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem
05.01.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Vtipnější video dnes rozhodně neuvidíte. Christopher Nolan během děkovné řeči při přebírání ceny od newyorských kritiků přiznal, že byl zaskočen, když během jízdy na svém kole Peloton slyšel instruktorku hanět jeden z jeho filmů. A protože na internetu se rozhodně nic neztratí, fanoušci záhy objevili inkriminované video, které se začalo obratem šířit éterem.