FB pixel TP pixel
Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence © Marvel Studios

Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence

V Marvelu, který právě zažívá nelehké časy, se probírají všechny možnosti, jak oživit upadající zájem fanoušků o jejich filmy a seriály. Jednou z cest je návrat dvou populárních postav do chystaných Avengers: Secret Wars.

Filmové novinky

Marvel to v poslední době nemá lehké. Jeho filmová i televizní divize invenčně tápe, kvalita triků je proměnlivá, množí se drby o zmatcích při natáčení a u diváků navíc dochází k přesycení komiksovým obsahem. Sledovanost marvelovských filmů i seriálů tak postupně klesá a nervozita u studia by se dala krájet. Probudit zájem diváků by tak mohly podle šéfa Kevina Feigeho návraty oblíbených postav. V souvislosti s probíhajícím vývojem páté fáze se nejprve objevily spekulace, které naznačovaly možný návrat populární herecké trojice: Roberta Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow) či Chrise Evanse (Captain America) v chystaných Avengers: Secret Wars.

Nově se ale proslýchá, že hlavní pozornost bude ve skutečnosti věnována dvěma postavám z úplně jiných koutů multivesmíru. A těmi by překvapivě měli být u fanoušků nesmírně populární Spider-Man Tobeyho Maguirea a Wolverine Hugha Jackmana. Jackman si svou ikonickou roli Wolvieho zopakuje ve třetím Deadpoolovi, Maguire se zase nedávno vrátil jako Peter Parker ve filmu Spider-Man: Bez domova a diváci od té doby doufají, že ho opět uvidí v akci v MCU. Spojení těchto ikonických marvelovských postav v jednom filmu by bylo určitě splněným fanouškovským snem, je ovšem poněkud smutné, že tahouny mají být podle spekulací hrdinové, které ve filmech před lety úspěšně zacementovala konkurence v podobě Sony (stále konkurenční) a 20th Century Fox (nyní spadající pod Disney). Režisér epického velkofilmu Avengers: Secret Wars zatím nebyl oznámen, ale uvažuje se o zkušených tvůrcích, jako jsou Jon Favreau a Ryan Coogler.

Zdroj: ComicBookMovie

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
07.11.2023 12:20:00 | Filmové novinky

U seriálových konců bývá obvyklé, že se diváci spíše vrací, aby zjistili, jak příběh dopadl. Seriál Eliška a Damián ale těsně před cílovou rovinkou naprosto kolabuje a dostal se na rekordně nízká čísla sledovanosti.

Marvel se brání rekordnímu propadáku. Trailer nové sci-fi láká na nečekaná camea Avengers
Marvel se brání rekordnímu propadáku. Trailer nové sci-fi láká na nečekaná camea Avengers
07.11.2023 11:45:00 | Filmové novinky

S Marvelem to v poslední době nevypadá dobře. A zatímco v seriálech nově vznikl Marvel Spotlight jako platforma pro temnější příběhy hrdinů mimo napojení na MCU, ve filmech má komiksový obr před sebou dost možná historický propadák. Ten se pokouší odvrátit trailer, který vzpomíná na Iron Mana a slibuje nečekaná camera a zásadní změny.

Nové Stranger Things odhalují život Vecny. Video láká na pokračování, které Netflix neuvede
Nové Stranger Things odhalují život Vecny. Video láká na pokračování, které Netflix neuvede
06.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

6. listopad je považován za den Stranger Things a tvůrci se rozhodli potěšit fanoušky a ukázat první střípky z chystaného (před)pokračování, které nám odhalí detailní život Henryho Creela, který se stal obávaným Vecnou a přetvořil Upside Down k obrazu svému.

Rocky byl původně úplně jiný film. Stallone odhalil zásadní změny
Rocky byl původně úplně jiný film. Stallone odhalil zásadní změny
06.11.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Legendární filmy rozhodně nevznikají podle první verze scénáře. Scenárista mnohdy opakovaně věci mění, přemisťuje, vyhazuje a vrací zpátky. A nejinak tomu bylo v případě Rockyho, který měl být mnohem temnějším filmem a Sylvester Stallone musel oscarovou klasiku velmi měnit, aby získala svůj status totální klasiky a diváckého fenoménu.