FB pixel TP pixel
Brutální akční jatka berou dech v necenzurovaném traileru. Pomstu zažijí i česká kina © Roadside Attractions

Brutální akční jatka berou dech v necenzurovaném traileru. Pomstu zažijí i česká kina

Již za necelé tři týdny vstoupí do kin stylová akční podívaná Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Nová upoutávka naplno odhaluje, že se můžeme těšit na nestřídmou akční jízdu s pestrým vizuálem, potoky krve a úchvatnou choreografií.

Filmové novinky

Na konci dubna vstoupí do kin divoký akční nářez Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Po právě uvedeném Opičím muži Deva Patela se tak v krátké době můžeme těšit na další akční řezničinu. Snímek Boy Kills World v režii debutujícího Moritze Mohra se právě vytasil s novým drsným trailerem, kterým se pokusí nalákat co největší počet fanoušků bojových snímků do temných sálů. Upoutávka odhaluje všechny trumfy a láká na podmanivý a přestřelený vizuál, dechberoucí choreografii akčních scén, brutální podívanou s gejzíry krve a energickou hudbu. Ukázka tak upomíná na novodobé klasiky akčního žánru jako Zátah, John Wick či Nikdo říznuté pestrými stylovkami jako Kill Bill nebo Scott Pilgrim.

Boy Kills World vznikl v produkci Sama Raimiho a vypráví příběh hluchoněmého chlapce, který se po vyvraždění své rodiny vydává na krvavou cestu pomsty proti tyranské vládkyni. Vedle Billa Skarsgarda ve filmu uvidíme Famke Janssen, Sharlta Copleyho nebo Jessicu Rothe. Na serveru Rotten Tomatoes dosud snímek nasbíral 15 recenzí s příznivým skóre 73 %. Kritici vyzdvihují podmanivý vizuál filmu, jenž harmonicky kombinuje akci, absurditu a komedii. Kromě unikátní směsice násilí a humoru je film plný neočekávaných zvratů, které diváka dokáží překvapit a udržet v napětí. Chváleny jsou také úctyhodné fyzické výkony Skarsgarda a Jessicy Rothe. V českých kinech bude Boy Kills World k vidění od 25. dubna.

Zdroj: Lionsgate

Nejbohatšími celebritami světa jsou hollywoodští režiséři. Spielberga trumfl nejlepší kamarád
Nejbohatšími celebritami světa jsou hollywoodští režiséři. Spielberga trumfl nejlepší kamarád
05.04.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Seznam světových miliardářů sestavený magazínem Forbes pro rok 2024 přivítal nová jména z řad bavičů a umělců, jako jsou zpěvačka Taylor Swift či televizní magnát Dick Wolf. Žebříčku celebrit ale stále neochvějně vládnou hollywoodské režisérské legendy.

Matrix 5 potvrzen, nepůjde o restart. Wachowské nahradí čerstvá krev
Matrix 5 potvrzen, nepůjde o restart. Wachowské nahradí čerstvá krev
03.04.2024 19:45:00 | Filmové novinky

Čtvrtý film ze série Matrix sice v kinech viděl málokdo, studio Warner Bros. se však nevzdává a chystá pátý díl, který naváže na původní dílo sourozenců Wachowských. Nemá jít o restart série, ale o rozšíření stávajícího vesmíru revoluční sci-fi.

Koloušek Bambi jako krvelačný vrah. Trailer nového hororu mění disneyovku v noční můru
Koloušek Bambi jako krvelačný vrah. Trailer nového hororu mění disneyovku v noční můru
03.04.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Svět krvavých variací na slavné dětské pohádky se rozrůstá. Po Medvídkovi Pú je na řadě roztomilý koloušek Bambi, který si své dětské trauma ze smrti maminky přetaví do honby za pomstou. Kdo zajede do jeho lesa, toho čeká krutý konec.

Svět Sandmana se vrací na Netflix. Trailer nové fantasy ukazuje monstra i vymítání
Svět Sandmana se vrací na Netflix. Trailer nové fantasy ukazuje monstra i vymítání
03.04.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje v budování světa svého fantasy hitu Sandman. Jeho druhá řada už je v přípravě, ještě před ní se ale diváci dočkají duchařského spin-offu s názvem Mrtví malí detektivové, v němž hlavní hrdinové prchají před samotným peklem.