FB pixel TP pixel
Henry Cavill je skutečným hrdinou. Hereckého kolegu zachránil před utonutím © Lionsgate

Henry Cavill je skutečným hrdinou. Hereckého kolegu zachránil před utonutím

Henry Cavill je hrdinou nejen ve fikčních světech, ale i v reálném životě. Při natáčení dobové špionážní novinky The Ministry of Ungentlemanly Warfare zachránil svého hereckého kolegu před možným utonutím.

Filmové novinky

V polovině dubna vstoupí do amerických kin (v Česku bohužel stále čekáme na datum premiéry) novinka Guye Ritchieho The Ministry of Ungentlemanly Warfare, která diváky v duchu Hanebných panchartů zavede do druhé světové války, kdy se Britové obrátí na speciální jednotku s netradičními metodami, aby se postavila nacistickému Německu. Jejím velitelem bude Henry Cavill, v jehož službách budou řádit mimo jiné Eiza González či představitel Jacka Reachera Alan Ritchson. Herecká hvězda a sympaťák Henry Cavill si pro svou interakci s publikem, skromnost i autentičnost získal řadu fanoušků a obdivovatelů. K jeho oblibě pak určitě přispěje i právě odhalená událost, která se přihodila při natáčení špiónské novinky. Cavill totiž zachránil svého hereckého kolegu Alexe Pettyfera před potenciálním utopením.

Pettyfer během nedávného rozhovoru pro server Entertainment Tonight Online, v němž propagoval Ritchieho dobovku, zahrnoval Cavilla chválou. Vedle uznání za jeho pracovní morálku a pokoru na place zdůraznil i událost, při níž mu představitel Supermana zachránil život: „Zachránil mě před pádem z lodi. Málem jsem se utopil! Takže můžu oficiálně říct, že mě Henry zachránil. A jsem velmi vděčný, že jsem s ním mohl na tomto filmu pracovat.“ Ke Cavillově profesionalitě a skromnosti dodal: „[…] je to velmi poučné, když pozorujete, jak se k ostatním chová hlavní hvězda. Dva týdny před začátkem natáčení jsem od něj dostal e-mail, ve kterém stálo: 'Jsem nadšený, že s tebou můžu spolupracovat.'“ Do amerických kin by se měl snímek The Ministry of Ungentlemanly Warfare podívat 19. dubna, česká premiéra snad bude brzy stanovena.

Zdroj: Movieweb

Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií
Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií
28.03.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Přesně rok a půl po zranění sněžným pluhem se herec Jeremy Renner vrátí na televizní obrazovky v jedné ze svých největších rolí. V seriálu Starosta Kingstownu bude opět zápolit s mafií, aby udržel křehký mír na ulicích svého města.

Nové Hunger Games míří na Netflix, série tak bude kompletní. Přibudou i další novinky
Nové Hunger Games míří na Netflix, série tak bude kompletní. Přibudou i další novinky
28.03.2024 10:25:00 | Filmové novinky

Začátek dubna se na Netflixu nese ve znamení silných titulů. To potvrzuje i právě ohlášená premiéra sci-fi hitu ze světa Hunger Games, která teprve nedávno opustila kina. V katalogu streamera bude dostupná již za několik dní.

Schwarzeneggera trápí genetická vada. Přiznal čerstvou operaci a poslal vzkaz fanouškům
Schwarzeneggera trápí genetická vada. Přiznal čerstvou operaci a poslal vzkaz fanouškům
27.03.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Ikona akčního žánru Arnold Schwarzenegger se překvapivě rozhodl mluvit o svém zdraví a prozradil svým fanouškům, že podstoupil operaci. Při ní mu byl implantován kardiostimulátor, což ironicky okomentoval narážkou na svou nejslavnější roli.

Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma
Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma
27.03.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Studio Sony vydalo nový krátký film ze světa Spider-Mana a paralelních světů. Vizuálně úchvatný snímek byl loni uveden na festivalu v Annecy a nyní je dostupný zcela zdarma. Má pomoci lidem s úzkostmi a panickými atakami.