FB pixel TP pixel
Jeremy Renner vypadá 10 měsíců po zranění skvěle. Ukázal, jak chodí a skáče © Marvel Studios

Jeremy Renner vypadá 10 měsíců po zranění skvěle. Ukázal, jak chodí a skáče

Herec Jeremy Renner oslavil 10 měsíců rekonvalescence po zranění tím nejlepším způsobem. Ukázal video, ve kterém vyskakuje a popobíhá. Herci se vrací síla a vypadá skvěle.

Filmové novinky

Hollywoodský herec Jeremy Renner se letos 1. ledna znovu narodil poté, co ho strhla a přejela sněžná rolba, když se snažil pomoci svému synovci. Herec utrpěl více než 30 zlomenin, měl proražené plíce a játra a prasklou lebku. Jeho rekonvalescence ale probíhá vzhledem ke zraněním výtečně a už v dubnu letošního roku herec posiloval postižené kosti a svaly a byl schopný občasného pohybu s holí. Až po 10 měsících se ale odvážil vyběhnout do strmějšího kopce a právě tuhle první zatěžkávací zkoušku svého stavu ukázal na svém Instagramu.

A výsledek je úchvatný. Renner si vyskakuje a popobíhá jako by se mu před 10 měsíci téměř nic nestalo. Přiznává však, že rozhodně nejde o nic, co by mu šlo snadno. Přesto ho až tak dobrý fyzický stav zalil dle jeho vlastních slov radostí, nadějí a vděčností vůči těm, kteří ho celou dobu podporují. Samozřejmě primárně děkuje rodině a přátelům, kteří herci „dodávají palivo“.

Renner zároveň prozradil, že za poslední rok vyzkoušel snad všechny možné způsoby terapie. Od fyzické terapie přes injekce, kmenové buňky až po hyperbarickou komoru či ponory do ledové vody. Jako zásadní ale vidí nastavení mysli, které ho tlačí ke kompletnímu zotavení a tomu být lepší. Renner si uvědomuje, že měl ohromné štěstí a nehodlá svůj život promarnit, ale věnovat ho všem, kteří mu vyjádřili podporu. Znamená to snad i návrat před kamery? My doufáme, že ano. Ostatně i rozpadající se svět Avengers by aktuálně Hawkeye potřeboval jako sůl. Jak to říkal v Občanské válce: „Jdu do důchodu na 5 minut a všechno jde do háje.“

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  970 zobrazení   1 282 se líbí
Režisér Napoleona odmítá negativní reakce kritiků i historiků. Reaguje jako chvástal
Režisér Napoleona odmítá negativní reakce kritiků i historiků. Reaguje jako chvástal
20.11.2023 17:35:00 | Filmové novinky

22. listopadu vstupuje do kin historický spektákl Napoleon od Ridleyho Scotta. Film čelí kritice kvůli ohýbání historických faktů, Francouzi jej pak označují za tendenční. Scott kritiku odmítá a ostře na ni reaguje.

Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete
Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete
20.11.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Hororová továrna Blumhouse je nezastavitelná a po megahitech M3GAN a Pět nocí u Freddyho přichází s další vypečenou žánrovkou, která vás už v traileru nemálo zneklidní. A možná už doma nikdy nesnesete žádného plyšáka. Kdo ví, jestli v sobě neskrývá smrtícího démona!

Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
19.11.2023 16:10:00 | Filmové novinky

V Marvelu asi nemají klidné spaní. Po letech plných hitů totiž už před časem dorazilo slabší období tržeb v kinech a novinka Marvels dosavadní negativní trend ještě více prohlubuje. Dokonce padá rekordním způsobem na dno zájmu diváků.

Jeden z nejlepších thrillerů posledních let míří na Netflix. Přirovnávají ho ke Ztraceným
Jeden z nejlepších thrillerů posledních let míří na Netflix. Přirovnávají ho ke Ztraceným
19.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Zdá se, že streamovací služby už skutečně nehodlají dodržovat svoji exkluzivitu a naopak si chtějí přivydělat prodáváním svého zajímavého obsahu konkurenci. To se hodí Netflixu, který po HBO a Disneym zalovil ve vodách stanice Showtime.