FB pixel TP pixel
Kdy skončí Simpsonovi? Tvůrce oznámil ambiciózní útok na televizní milník © FOX

Kdy skončí Simpsonovi? Tvůrce oznámil ambiciózní útok na televizní milník

Seriál Simpsonovi je televizní stálicí a aktuálně se blíží k počtu 800 epizod. Logicky se tak řada diváků ptá, kdy tahle žlutá rodinka ze Springfieldu obrazovky opustí. Spoluautor seriálu Al Jean nyní odkryl karty a odhalil, že se Homer do důchodu rozhodně nechystá.

Filmové novinky

Simpsonovi baví diváky už 35. sezónu a blíží se neskutečnému počtu 800 epizod. Už to je samo o sobě impozantní a kdekdo by očekával, že tvůrcům dávno dojde dech a seriál se rozhodnou ukončit. V případě Simpsonových to ale rozhodně neplatí. Ačkoli už žlutá rodina ze Springfieldu není tak extrémně populární jako kdysi a i kvalitativně šel pořad trochu dolů, stále má solidní sledovanost a v poslední sezóně obdržel i velmi dobré recenze. Začalo se dokonce mluvit i o dalším celovečerním filmu. Jeden ze showrunnerů, Al Jean, nyní potvrdil, že se pořad v nejbližší době konce nedočká.

1000 epizod a dalších 9 let

Al Jean v nedávném rozhovoru pro Screen Rant řekl, že dle jeho názoru se nejnovější epizody skutečně povedly a seriál půjde za počet 800 epizod, kterého dosáhne v 36. řadě. Dle Jeanova mínění nic nebrání tomu, aby se seriál dočkal i 1000 epizody, v níž sám showrunner doufá. Seriál by tudíž běžel ještě dalších 9 řad, což by bylo něco neskutečného.

Sebevědomí jednoho z autorů seriálu aktuálně dává smysl. Seriál se po letech stagnace v poslední řadě skutečně kvalitativně zmátořil a hlavně má nyní pevné zázemí díky uvádění na Disney Plus, kde Homer, Marge, Bart, Lisa a Maggie stále patří mezi globální superhvězdy a drží se v TOP 10 nejpopulárnějších seriálů na platformě. Tvůrci aktuálně slaví na streamovací službě úspěch s novým kraťasem Simpsonovi: Ať vás Síla na Den matek provází, který je vůbec nejsledovanějším snímkem na Disney Plus celosvětově a překonává nyní tituly jako Přání nebo Válka o planetu opic. Tedy nejnovější Disneyho animák a repete opičí série, kterou nyní tlačí v zájmu publika kino-release Království Planeta opic.

Zdroj: FlixPatrol / MovieWeb

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Zombie film, který tu ještě nebyl. Trailer i kritici slibují jedinečnou podívanou
Zombie film, který tu ještě nebyl. Trailer i kritici slibují jedinečnou podívanou
13.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Norové opět nakládají a tentokrát přichází s mrazivě lidskou podívanou se zombies, kterou jste dost možná ještě neviděli. Novinka Handling the Undead totiž nezobrazuje nemrtvé tak, jak jsme v posledních letech zvyklí.

Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech
Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech
13.05.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Chuck Norris, akční legenda 80. a 90. let, se vrací k filmu po dlouhých 12 letech. Trailer k jeho akční sci-fi Agent Recon slibuje nefalšované béčko, v němž bude Chuck kosit své nepřátele po desítkách.

Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
12.05.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Není to dávno, co jsme psali, jak se sci-fi seriálům výjimečně dobře daří na streamingu a jejich baštou je platforma Apple TV+. Ne každému z originálních projektů se ale daří prorazit, jak dokazuje zrušení projektu Konstelace, která teprve nedávno završil svou první řadu.

Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers
Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers
12.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný třetí díl Deadpoola nás čeká již za necelé tři měsíce. S blížící se premiérou vyplouvá na povrch čím dál víc detailů, které zatím lákají na velkolepou podívanou. Jedna uniklá informace se týká také potitulkové scény, která má být podle všeho naprosto ohromující a překvapivá.