FB pixel TP pixel
Tvůrci Pána prstenů vyhazov nedostanou. Chystají i třetí řadu, uznávají předchozí chyby © Amazon Studios

Tvůrci Pána prstenů vyhazov nedostanou. Chystají i třetí řadu, uznávají předchozí chyby

Diváci, kterým se nelíbí nový seriálový Pán prstenů, se zásadních kreativních změn zřejmě nedočkají. Tvůrci seriálového hitu Prsteny moci totiž prodloužili smlouvy s Amazonem a již před premiérou druhé řady chystají i řadu třetí. Uznávají však, že udělali chyby.

Filmové novinky

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci sice mnozí diváci a milovníci J.R.R. Tolkiena zavrhují a přáli by si, aby vůbec neexistoval, Amazon však celou situaci vidí poněkud jinak. S výsledky seriálového hitu je prozatím nadmíru spokojený, a tak s tvůrci Patrickem McKayem a JD Paynem prodloužil spolupráci o další tři roky. Showrunneři Pána prstenů při podpisu dohody rovněž odhalili založení vlastní produkční společnosti 10:40 PM Productions a zahájení předběžných prací na třetí řadě seriálu ze Středozemě.

„S JD a Patrickem jsme se vydali na úžasnou cestu již před 5 a půl lety a nikdy jsme se neohlédli zpět,“ prohlásil k podpisu dohody šéf televizní části Amazon MGM Studio Vernon Sanders. „Navazujeme na jejich velkolepou vizi a celosvětový úspěch Prstenů moci v jeho první řadě, a nemůžeme se dočkat, až naši zákazníci uvidí dobrodružství a napínavé drama, které oba tvůrci chystají v druhé řadě a mnoha dalších,“ dodal jeden z předních zástupců Amazonu z hlediska tvorby nového obsahu.

McKay a Payne se v minulosti nebáli čelit kritice fanoušků a sami přiznali, že první řada seriálu pro ně byla velkou lekcí, z nichž se všichni hodlají poučit. Tvůrci však rovněž již v dřívějších rozhovorech potvrdili, že práce na druhé řadě začaly dříve, než byla první řada dokončena, a tak nelze veškeré úpravy zapracovat okamžitě. Přesto chtějí showrunneři doručit po všech stránkách větší a hlavně lepší seriál, protože si uvědomují, že nastavenou laťku musí posouvat pouze nahoru. Druhé řady Prstenů moci bychom se měli dočkat snad v průběhu letošního roku, přesné datum uvedení však ještě nebylo stanoveno.

Zdroj. THR

Reklama
Christopher Nolan považuje obsazení Downeyho do Iron Mana za zásadní krok kinematografie
Christopher Nolan považuje obsazení Downeyho do Iron Mana za zásadní krok kinematografie
01.03.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Legendární režisér Christopher Nolan se v pořadu The Late Show rozpovídal o svém posledním filmu Oppenheimer. Konkrétně si pochvaloval výkon Roberta Downeyho Jr., který byl za svou roli nominován na Cenu Akademie za Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli.

Epická sága o Nibelunzích ožívá na prvních fotkách. Příběh inspiroval i Pána prstenů
Epická sága o Nibelunzích ožívá na prvních fotkách. Příběh inspiroval i Pána prstenů
29.02.2024 15:55:00 | Filmové novinky

Společnost Fremantle se ujala celosvětových práv nového německého seriálu Hagen, který je reimaginací milované středověké ságy o Nibelunzích. Společně s oznámením byly vypuštěny první fotografie, které slibují drsnou variaci na Hru o trůny či Vikingy.

Matáskův Polda je buldozerem sledovanosti. Nova s ČT musí zabrat s novinkami
Matáskův Polda je buldozerem sledovanosti. Nova s ČT musí zabrat s novinkami
29.02.2024 15:05:00 | Filmové novinky

Středeční večery budou očividně i v následujících týdnech patřit televizi Prima. Té se povedlo úspěšně nahradit kriminálku Na vlnách Jadranu šestou řadou seriálu Polda, v němž jako drsný vyšetřovatel řádí David Matásek. A diváky očividně baví.

Netflix láká v traileru na největší březnové hity. Několik skvělých novinek zatajil
Netflix láká v traileru na největší březnové hity. Několik skvělých novinek zatajil
29.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

S březnem přichází nejen ještě lepší počasí, ale také výraznější nabídka streamovacích služeb. Velmi silnou nabídku bude mít Netflix, který především v první polovině měsíce nabídne jedny ze svých nejslibnějších novinek. Máme se na co těšit!