FB pixel TP pixel
Policajta v Beverly Hills 4 natáčí Netflix. Eddie Murphy na první fotce vůbec nezestárl © Paramount Pictures

Policajta v Beverly Hills 4 natáčí Netflix. Eddie Murphy na první fotce vůbec nezestárl

Po letech čekání se v příštím roce konečně dočkáme vysněného návratu Eddieho Murphyho do role Axela Foleyho. Netflix aktuálně natáčí čtvrtý film ze série Policajt v Beverly Hills a afroamerický komik ukázal, jak odolal zubu času.

Filmové novinky

První Policajt v Beverly Hills vznikl již v roce 1984, až o tři roky později v režii Tonyho Scotta však byla série definitivně zacementována jako akčně komediální klasika. V roce 1994 pak série přišla se třetím a dosud závěrečným dílem. Už dlouhé roky se mluví o pokračování, které by užvaněného policajta Axela Foleyho vrátilo do hry. A nyní se tak skutečně stane. Netflix už totiž snímek s názvem Beverly Hills Cop: Axel Foley natáčí a díky časopisu Empire se můžeme podívat i na první fotku, na které samozřejmě nesmí chybět Eddie Murphy jako titulní hrdina. A vypadá naprosto skvěle.

Zub času se na Murphym stále vůbec nepodepsal, a tak nebude návrat do akční polohy očividně velkým problémem. A o komediálních schopnostech někdejší superhvězdy Hollywoodu nemůže být pochyb. Murphy film rovněž produkuje společně s velkoproducentem Jerrym Bruckheimerem, který stál za vznikem i prvních dvou filmů. Příběh spojí Foleyho s jeho dcerou, která vystudovala práva, aby společně odkryli skandál uvnitř policejního oddělení v Beverly Hills. Kromě Murphyho se vrátí i Judge Reinhold, Bronson Pinchot či Paul Reiser a z nových tváří uvidíme Kevina Bacona nebo Josepha Gordon-Levitta, který bude hrát Foleyho nového parťáka. Datum premiéry na Netflixu prozatím není známo, film by však měl být rozhodně uveden během roku 2024.

Zdroj: Collider

Jeremy Renner vypadá 10 měsíců po zranění skvěle. Ukázal, jak chodí a skáče
Jeremy Renner vypadá 10 měsíců po zranění skvěle. Ukázal, jak chodí a skáče
20.11.2023 18:10:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner oslavil 10 měsíců rekonvalescence po vážném zranění sněžnou rolbou tím nejlepším způsobem. Ukázal video, ve kterém si vyskakuje jako by se nic nestalo. Herci se vrací síla a vypadá skvěle.

Režisér Napoleona odmítá negativní reakce kritiků i historiků. Reaguje jako chvástal
Režisér Napoleona odmítá negativní reakce kritiků i historiků. Reaguje jako chvástal
20.11.2023 17:35:00 | Filmové novinky

22. listopadu vstupuje do kin historický spektákl Napoleon od Ridleyho Scotta. Film čelí kritice kvůli ohýbání historických faktů, Francouzi jej pak označují za tendenční. Scott kritiku odmítá a ostře na ni reaguje.

Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete
Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete
20.11.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Hororová továrna Blumhouse je nezastavitelná a po megahitech M3GAN a Pět nocí u Freddyho přichází s další vypečenou žánrovkou, která vás už v traileru nemálo zneklidní. A možná už doma nikdy nesnesete žádného plyšáka. Kdo ví, jestli v sobě neskrývá smrtícího démona!

Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
19.11.2023 16:10:00 | Filmové novinky

V Marvelu asi nemají klidné spaní. Po letech plných hitů totiž už před časem dorazilo slabší období tržeb v kinech a novinka Marvels dosavadní negativní trend ještě více prohlubuje. Dokonce padá rekordním způsobem na dno zájmu diváků.