FB pixel TP pixel
Uniklé fotky z The Last of Us 2 ukazují Ellie na cestě pomsty. Nechybí první pohled na Dinu © HBO Max

Uniklé fotky z The Last of Us 2 ukazují Ellie na cestě pomsty. Nechybí první pohled na Dinu

Fanoušci seriálu The Last of Us mají konečně k dispozici několik nových fotek z natáčení druhé řady. Na snímcích se objevuje Ellie s její přítelkyní Dinou. Hráči videohry jistě poznají, ze které části děje zveřejněná scéna pochází.

Filmové novinky

Po období hollywoodských stávek letos v únoru konečně začalo natáčení druhé řady seriálového hitu HBO The Last of Us, které by mělo trvat až do srpna. Díky novým fotkám z natáčení, které jsou dostupné na sociálních sítích, nyní máme možnost nahlédnout, která část děje chystané druhé série se právě filmuje. Na těchto snímcích vidíme Bellu Ramsey jako Ellie spolu s Isabelou Merced, která hraje její přítelkyni Dinu. Fotografie ukazují Ellie a Dinu jedoucí společně na koni před budovou lékárny Weston's Pharmacy. Fanoušci, kteří hráli druhou část hry, mohou snadno odhadnout, ve které části příběhu druhého dílu se tato scéna odehrává.

Dina je novou láskou Ellie, která je popisována jako „volnomyšlenkářská postava, jejíž oddanost k Ellie bude zkoušena brutalitou světa, ve kterém žijí.“ Tvůrci seriálu Craig Mazin a Neil Druckmann uvedli při obsazení postavy Isabelou Merced, že Dina je „vřelá, brilantní, divoká, vtipná, ohleduplná, nebezpečná a diváci si ji okamžitě zamilují.“ Protože se děj nové série odehrává o pět let později než události první řady, zaznívají od některých fanoušků stesky, že Bella Ramsey nevypadá na požadovaných 19 let, přestože herečce je již ve skutečnosti 20. Zatím není jasné, zda bude košatý příběh druhé části hry The Last of Us rozdělen do dvou sezón. Předpokládá se ale, že nové epizody budou dostupné nejdříve v první polovině roku 2025.

Zdroj: ComicBookMovie

Kdy skončí Simpsonovi? Tvůrce oznámil ambiciózní útok na televizní milník
Kdy skončí Simpsonovi? Tvůrce oznámil ambiciózní útok na televizní milník
13.05.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Seriál Simpsonovi je televizní stálicí a aktuálně se blíží k počtu 800 epizod. Logicky se tak řada diváků ptá, kdy tahle žlutá rodinka ze Springfieldu obrazovky opustí. Spoluautor seriálu Al Jean nyní odkryl karty a odhalil, že se Homer do důchodu rozhodně nechystá.

Zombie film, který tu ještě nebyl. Trailer i kritici slibují jedinečnou podívanou
Zombie film, který tu ještě nebyl. Trailer i kritici slibují jedinečnou podívanou
13.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Norové opět nakládají a tentokrát přichází s mrazivě lidskou podívanou se zombies, kterou jste dost možná ještě neviděli. Novinka Handling the Undead totiž nezobrazuje nemrtvé tak, jak jsme v posledních letech zvyklí.

Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech
Chuck Norris v akčním traileru kosí padouchy rotačním kulometem. Vrací se po 12 letech
13.05.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Chuck Norris, akční legenda 80. a 90. let, se vrací k filmu po dlouhých 12 letech. Trailer k jeho akční sci-fi Agent Recon slibuje nefalšované béčko, v němž bude Chuck kosit své nepřátele po desítkách.

Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
Nový sci-fi seriál o záhadách vesmíru končí předčasně. Za zrušením stojí špatná konstelace
12.05.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Není to dávno, co jsme psali, jak se sci-fi seriálům výjimečně dobře daří na streamingu a jejich baštou je platforma Apple TV+. Ne každému z originálních projektů se ale daří prorazit, jak dokazuje zrušení projektu Konstelace, která teprve nedávno završil svou první řadu.