FB pixel TP pixel
Amazon oživí Jacka Reachera pod dohledem Lee Childa. Vrátí se Cruise? © TMDB

Amazon oživí Jacka Reachera pod dohledem Lee Childa. Vrátí se Cruise?

Po dvou filmech míří vojenský major ve výslužbě Jack Reacher, jehož příběhy napsal proslulý spisovatel Lee Child, i na obrazovky. Domov mu poskytne streamovací gigant Amazon, který počítá s kompletně novým obsazením.

Filmové novinky

Hrdina Jack Reacher se v knize poprvé objevil v roce 1997, loni pak spisovatel Lee Child naservíroval fanouškům už třiadvacátý díl. Roku 2012 pak Reacher vstoupil i na filmové plátno a pod režijní taktovkou oblíbeného kolegy Christophera McQuarrieho si jej zahrál Tom Cruise. Slavný herec si hrdinu střihl i ve druhém díle, fanoušci knižní předlohy jej však kvůli malému vzrůstu, jenž tak trochu nekoresponduje s hrdinovou románovou výškou, nemohli vystát. Lee Child loni jejich prosby vyslyšel a oficiálně potvrdil, že filmová série s Cruisem v hlavní roli končí a místo ní dorazí seriálové zpracování. Toho se nakonec chopí Amazon Studios za vydatného přispění Skydance a Paramount Television, nad sérií pak má mít dohled i sám Child. Produkce se aktuálně rozběhla a v brzké době bychom měli vědět, kdo si Reachera zahraje tentokrát. Premiéra nebyla oficiálně potvrzena, Amazon by však seriál rád uvedl již v příštím roce.

Reklama  92 zobrazení   21 se líbí
Captain America v dramatu podle skutečných událostí pašuje uprchlíky
Captain America v dramatu podle skutečných událostí pašuje uprchlíky
23.07.2019 | Filmové novinky

Netflix 31. července vypustí další film ze své originální produkce s pozornost přitahujícím obsazením. Snímek The Red Sea Diving Resort vypráví o Operaci Mojžíš, která proběhla v polovině 80. let, a v traileru láká především na Chrise Evanse, který bude opět hrdinsky zachraňovat slabé a utlačované.

Co vám v první ukázce seriálového Zaklínače uniklo?
Co vám v první ukázce seriálového Zaklínače uniklo?
22.07.2019 15:00:00 | Filmové novinky

90 sekund z 8 hodin. Přesně tolik zatím tvůrci seriálu Zaklínač ukázali veřejnosti. I to však stačilo na rozproudění řady vášnivých diskuzí a hledání všemožných detailů v každé dosud ukázané scéně. Tady je pár podstatných detailů, kterých jste si v ukázce možná zatím vůbec nevšimli.

EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Co se dá dělat, když Hollywood zavře krám?
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Co se dá dělat, když Hollywood zavře krám?
22.07.2019 | Filmové novinky

V poslední reportáži z letošního Comic Conu se společně s Tomášem podíváte do útrob výstaviště v San Diegu poté, co hollywoodská studia zveřejnila všechny novinky a fanouškům nezbývá nic jiného než konečně nakoupit pár suvenýrů a těšit se na další rok.

EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Marvel představil filmy a seriály do roku 2021!
EXKLUZIVNĚ Z COMIC CONU: Marvel představil filmy a seriály do roku 2021!
21.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Třetí den Comic Conu v San Diegu přinesl zdaleka největší ohlášení. Přiřítil se totiž Marvel a oznámil celou čtvrtou fázi svého filmového vesmíru, do nějž nově spadají i seriály chystané pro stramovací službu Disney+. A doslova nás odpálil ze sedaček!