FB pixel TP pixel
Beetlejuice 2 na prvních fotkách odhaluje démonického vymítače i Jennu Ortegu © Warner Bros.

Beetlejuice 2 na prvních fotkách odhaluje démonického vymítače i Jennu Ortegu

Magazín Entertainment Weekly přinesl dlouho očekávané první fotografie z pokračování hororové komedie Beetlejuice Tima Burtona. To se zaměří na novou generaci rodiny Deetzových v podobě Jenny Ortegy, kterou proslavil seriál Wednesday a slasherová série Vřískot.

Filmové novinky

Jak ten čas letí. Od premiéry prvního Beetlejuice letos uplyne už 36 let a teprve nyní přichází pokračování, které vrátí na plátna bio-vymítače v podání Michaela Keatona, ujetou matku Delii v podání Catherine O'Hara a také zasmušilou Lydii v hereckém podání Winony Ryder. Režisér Tim Burton s pokračováním nikterak nespěchal, protože jak sám přiznává v rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly, nikdy úspěch prvního filmu úplně nepochopil a hlavně nikdy neexistoval tlak na to další díl natočit.

Na prvních odhalených fotografiích z filmu, který dorazí do kin 5. září letošního roku, můžete vidět zestárlého Michaela Keatona v ikonickém kostýmu a také rodinnou fotografii Deetzových. Ta odhaluje především první pohled na Jennu Ortegu, která si zahraje dceru Winony Ryder. Režisér Burton nicméně stále nechce prozradit prakticky nic o zápletce. Odhalil pouze, že děj začíná úmrtí v rodině a z dosavadních fotek se dá odvozovat, že zemře Lydiin otec Charles. Na fotografii také vidíme novou postavu jménem Rory v podání Justina Therouxe, o té se také prakticky nic neví.

Burton prozradil, že si v průběhu let pohrával s různými nápady na pokračování. Některé byly více, jiné méně bláznivé. V 80. letech skutečně existovala verze Beetlejuice na Havaji. Existoval také Beetlejuice v prokletém domě. Je také známo, že film bude mít spoustu zábavných menších roliček známých herců. Objeví se například Willem Dafoe jako béčková hvězda, která po smrti dělá policistu v záhrobí. Objevit se má také Monica Bellucci. Burton rovněž vysvětlil, proč anglický název není Beetlejuice 2, ale Beetlejuice Beetlejuice. Po tolika letech mu zkrátka číslovka nepřišla adekvátní.

Zdroj: Entertainment Weekly / Warner Bros.

Největší akční nářez roku je jasný. Nový trailer Šíleného Maxe nemá konkurenci
Největší akční nářez roku je jasný. Nový trailer Šíleného Maxe nemá konkurenci
19.03.2024 19:20:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller se už v květnu letošního roku vrátí do kin se svou životní ságou Šíleného Maxe. A i tentokrát předkládá akční nářez, který má ambice stát se globálním fenoménem ve stylu předchozí Zběsilé cesty.

Londýn hýří superschopnostmi. Trailer láká na špinavé sci-fi s cestováním časem
Londýn hýří superschopnostmi. Trailer láká na špinavé sci-fi s cestováním časem
19.03.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix představila první ukázku na chystanou seriálovou novinku Supacell, která nás po vzoru jiných britských produkcí jako Top Boy zavede do špinavých ulic londýnského předměstí. Zde začnou lidé náhle získávat superschopnosti.

Zlatá éra Jediů odhalena! Trailer nových Star Wars poprvé kašle na Skywalkery
Zlatá éra Jediů odhalena! Trailer nových Star Wars poprvé kašle na Skywalkery
19.03.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Lucasfilm konečně odhalil dlouho očekávanou upoutávku na nový seriál ze světa Star Wars, který nás zavede mimo éru Skywalkerů. Vydáme se do časů Vrcholné republiky, kdy byli Jediové neotřesitelní ochránci míru a klidu v galaxii. Jenže Sithové se blíží a konfrontace s temnou stranou se nedá zastavit.

Sci-fi megapropadák Netflixu se vrací. Trailer Rebel Moon 2 má hromadu akce a nic víc
Sci-fi megapropadák Netflixu se vrací. Trailer Rebel Moon 2 má hromadu akce a nic víc
18.03.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder odhalil plnohodnotný trailer na své chystané pokračování filmu Rebel Moon. Snímek s podtitulem Jizvonoška naváže na konec první části a nabídne především akční zúčtování s tyranskou říší, jež obtěžuje dobrosrdečné galaktické zemědělce.