FB pixel TP pixel
Letní novinky ČT odhaleny. Nové seriály doplní totální klasiky, budou i online © Canal+

Letní novinky ČT odhaleny. Nové seriály doplní totální klasiky, budou i online

Česká televize představila plán na letní měsíce. Veřejnoprávní televize z Kavčích hor se inspiruje letošními olympijskými hrami a nabídne novinky i klasiky z Francie. Chybět ale nebudou ani obligátní Chalupáři.

České novinky

Česká televize má za sebou představení letního vysílacího schématu. Inspiraci našla u letní olympiády, která se letos odehraje v Paříži. Televize tak nabídne řadu francouzských novinek i klasik, chybět ale nebudou ani české pořady. Půjde však o reprízy. Z českých seriálů se mohou diváci těšit na MOST!, Neviditelní, Svět pod hlavou a také filmové pohádky. Obligátně televize nasadí i stálici v podobě seriálu Chalupáři.

Z novinek se ve vysílání ČT1 objeví seriály Komisařka Florence, Angličanka nebo Bardotová. Druhý kanál České televize přinese zase dokumenty věnované Francii, její historii, jídlům a cestování. V úterý a ve středu nebudou chybět francouzské klasiky s herci jako Louis de Funes, Jean Marais nebo Pierre Richard.

Francouzské léto zasáhne i ČT art, kde bude k vidění šestidílný seriál o Versailles. Dojde ale i na muzikály, představení Cirque du Soleil, nedělní operety nebo Životy slavných. Děti pak na Déčku potěší pořady Idefix a smečka Nepoddajných a klasika všech klasik Byl jednou jeden... život. Ta je od loňského roku dostupná na iVysílání, takže ČT jen využije práva na reprízy. Ostatně ČT hodlá francouzský letní speciál nabízet právě i v onlinové podobě.

Zdroj: Česká televize

Nova s Primou se třesou strachy. Peče celá země hlásí návrat, termín uvedení je nasnadě
Nova s Primou se třesou strachy. Peče celá země hlásí návrat, termín uvedení je nasnadě
03.06.2024 13:30:00 | České novinky

Komerční televize Prima s Novou se mohou začít obávat o sledovanost budoucích měsíců. Česká televize totiž potvrdila, že se na obrazovky znovu vrátí populární kulinářský pořad Peče celá země. Ten dominoval sledovanosti v průběhu letošního jara.

Problém pro Primu: Populární telenovela ZOO končí. Zbývají poslední díly
Problém pro Primu: Populární telenovela ZOO končí. Zbývají poslední díly
02.06.2024 12:50:00 | České novinky

Televize Prima již brzy přijde o jeden z posledních velkých hitů, které poslala na obrazovky. Seriál ZOO byl totiž oficiálně dotočen a komerční televizi tudíž zbývá odvysílat poslední epizody. A protože jich není dost, seriál si dá přes léto pauzu, aby se životnost telenovely s Evou Burešovou ještě trochu protáhla.

Prima pauzuje Máme rádi Česko. Nasadí novinku s Dejdarem, běžné lidi nahradí celebrity
Prima pauzuje Máme rádi Česko. Nasadí novinku s Dejdarem, běžné lidi nahradí celebrity
30.05.2024 15:30:00 | České novinky

Televize Prima změní před létem svůj páteční program, když nahradí populární soutěž Máme rádi Česko novým formátem. Toho se jako moderátor ujme Martin Dejdar. Prima rovněž trochu pozmění styl licencovaného pořadu.

Poslední propadák Primy skončil. Nahradí ho oblíbená pivní komedie
Poslední propadák Primy skončil. Nahradí ho oblíbená pivní komedie
22.05.2024 12:00:00 | České novinky

Jarní sezóna se televizi Prima příliš nepovedla a její pondělní novinka Lež na pláži v konkurenci kriminálky Specialisté a dalších titulů vysloveně vyhořela. Nyní už si ale televize může oddychnout a doufat v lepší zítřky. Televizní sledovanost si zkusí vylepšit návratem pivní komedie.