FB pixel TP pixel
HBO Max neuvede Snyderovu Ligu spravedlnosti jako minisérii © TMDB

HBO Max neuvede Snyderovu Ligu spravedlnosti jako minisérii

Již v březnu by se zákazníci streamovací platformy HBO Max měli dočkat nové verze komiksového blockbusteru Liga spravedlnosti v režii Zacka Snydera. Oproti původně uváděným informacím se ale nedočkáme minisérie, ale jednoho čtyřhodinového filmu.

Filmové novinky

Jak je ve fanouškovských komiksových kruzích známo, režisér Zack Snyder obdržel v květnu loňského roku od studia Warner Bros dárek, když dostal za úkol pro streamovací stanici HBO Max připravit svou verzi superhrdinské týmovky Liga spravedlnosti, která si v kinech nevedla moc dobře, a navíc byla vysmívaná kritiky, fanoušky i běžnými diváky. Během natáčení byl Snyder z osobních důvodů nahrazen režisérem Jossem Whedonem, a nemohl tak dokončit svou filmovou vizi, kterou po premiéře neúnavně promoval na sociálních sítích.

HBO Max neuvede Snyderovu Ligu spravedlnosti jako minisérii © TMDB

Jeho nová rozšířená verze se měla původně odvysílat jako minisérie po čtyřech hodinových dílech. Jak už je ale u tohoto projektu zvykem, opět nastala změna. Zack Snyder totiž na sociální síti Vero obrátil a potvrdil, že Liga spravedlnosti bude uvedena jako čtyřhodinový film. Celá tahle sranda bude stát Warnery nejméně 70 milionů dolarů kvůli novým trikům, hudbě nebo dotáčkám. I když Snyder tvrdil, že má dost materiálu k sestavení své vize, stejně povolal některé herce na plac, aby natočili nový materiál. Film by pak měl mít oproti původní verzi navíc až 2,5 hodin dosud neviděných scén. Podle Snydera bychom se uvedení snímku měli dočkat v březnu a brzy by se měl objevit i plakát k filmu.

 441 zobrazení   13 se líbí
Netflix láká na hity! Kromě sci-fi nabídne i romantiku a černou komedii
Netflix láká na hity! Kromě sci-fi nabídne i romantiku a černou komedii
18.01.2021 | Filmové novinky

Zimní večery jsou pořád dlouhé, takže se bez výčitek můžeme těšit na netflixovské novinky jako oceňovanou černou komedii Jako v bavlnce, závěrečný díl romance Všem klukům: Navždy s láskou nebo druhou řadu sci-fi Ledová archa.

HBO Max tlačí na kinohity a ukazuje záběry z Godzilly a Mortal Kombatu
HBO Max tlačí na kinohity a ukazuje záběry z Godzilly a Mortal Kombatu
17.01.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli se řada filmařů, kinařů a vlastně i diváků ošívala, když studio Warner Bros. oznámilo strategii nasazovat své kinohity roku 2021 do kin i na službu HBO Max, vypadá to, že plány stále platí a nic je nezastaví. Warneři dokonce ukazují první záběry z očekávaného Mortal Kombatu či Godzilly.

Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam!
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam!
15.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Záplava seriálů hrnoucí se na nás ze všemožných streamovacích služeb je prakticky nekonečná a neorientuje se v ní lehce. Proto jsme vydali aktualizovaný seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.

Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
14.01.2021 | Filmové novinky

Netflix každým týdnem na své diváky neustále chrlí nové filmy, dokumenty či seriály. V záplavě jeho nabídky tak můžou zapadnout informace o tom, jestli se oblíbená show dočká další řady nebo ji Netflix z nejrůznějších důvodů ukončí. V tomto článku nabízíme právě aktualizovaný seznam těchto pořadů.