FB pixel TP pixel
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam! © TMDB

Které seriály na HBO dostaly další řadu a které skončí? Máme seznam!

Záplava seriálů hrnoucí se na nás ze všemožných streamovacích služeb je prakticky nekonečná a neorientuje se v ní lehce. Proto jsme vydali aktualizovaný seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.

Filmové novinky 15. 1. 2021 9:00 | Filmové novinky

Do našeho seznamu jsme zařadili vybrané seriály, které můžete zhlédnout na místní české verzi HBO. Většinově jde o její originální tituly, ale u některých, jako například u velmi očekávané čtvrté řady dystopického Příběhu služebnice (Hulu), jehož premiéra se z podzimu roku 2020 kvůli pandemii posunula až na letošní rok, jde o pořady, pro něž HBO v našem regionu zakoupila vysílací práva od jiné stanice. HBO také oproti Netflixu nerazí cestu kvantity, při které se nezdary kupí mnohem více, ale pečlivěji si vybírá. Proto se také rozloučíme například se seriálem Jeho temné esence poslední třetí řadou, která ale byla jako trilogie plánovana a nejde tak o klasické „netflixovské“ zaříznutí. To potkalo loni prakticky jen krimi Outsider, u kterého se chvíli s druhou řadou počítalo, ale nakonec ji vedení odpískalo. Loňské novinky, vysokorozpočtová sci-fi Vychováni vlky, krimi Perry Mason, dragová reality Jsme tu, vydařené historické komediální drama Veliká (Hulu), satirická sci-fi Avenue 5, kritiky adorovaná dokusérie Jak na... s Johnem Wilsonem, finanční drama Sektor nebo romantika Love Life, dostaly krátce po odvysílání zelenou, a v následující řadě budou mít šanci potvrdit svou kvalitu. Těšit se také můžeme na další řady kritiky oceňovaných hitů jako Barry, Euforie nebo Boj o moc .

OBNOVENÉ SERIÁLY:
Letuška: 2. řada
Stargirl: 2. řada
Sektor: 2. řada
Geniální přítelkyně: 3. řada
Jak na... s Johnem Wilsonem : 2. řada
Perry Mason: 2. řada
Vychováni vlky: 2. řada
Ve jménu našeho Pána: 2. řada
Boj o moc: 3. řada
Jsme tu : 2. řada
Slib: 2. řada
Avenue 5: 2. řada
Barry: 3. řada
Betty: 2. řada
Larry, kroť se: 11. řada
Euforie: 2. řada
Gentleman Jack: 2. řada
Veliká: 2. řada
Příběh služebnice: 4. řada
Jeho temné esence: 3. finální řada
Nesvá: 5. řada
Na mušce: 4. řada
Love Life: 2. řada
Ramy: 3. řada
Westworld: 4. řada
Malý Sheldon: 4. řada právě běží

ZRUŠENÉ SERIÁLY:
Outsider: ukončeno po 1. řadě
Pokoj 104: ukončen po 4. řadě

 7 932 zobrazení   36 se líbí
Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
Které seriály na Netflixu končí a které dostanou další řadu? Máme seznam
14.01.2021 | Filmové novinky

Netflix každým týdnem na své diváky neustále chrlí nové filmy, dokumenty či seriály. V záplavě jeho nabídky tak můžou zapadnout informace o tom, jestli se oblíbená show dočká další řady nebo ji Netflix z nejrůznějších důvodů ukončí. V tomto článku nabízíme právě aktualizovaný seznam těchto pořadů.

Konečně víme, o čem bude seriálový Pán prstenů! Dva díly jsou natočené
Konečně víme, o čem bude seriálový Pán prstenů! Dva díly jsou natočené
14.01.2021 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video, která chystá seriálového Pána prstenů, konečně odtajnila oficiální synopsi hojně očekávaného projektu, kvůli kterému fandové Jednoho prstenu nemohou už měsíce dospat.

Netflix představil 27 očekávaných filmů pro rok 2021. Láká první ukázkou
Netflix představil 27 očekávaných filmů pro rok 2021. Láká první ukázkou
13.01.2021 | Filmové novinky

Stejně jako v loňském roce, i letos Netflix odhalil své chystané největší hity pro budoucí rok. Na rozdíl od loňska si však připravil i vypečený trailer, který u řady snímků nabízí zcela první záběry. Mimo jiné i ze zombie řezničiny Zacka Snydera či nového filmu Leonarda DiCapria.

První reakce: Jak se povedl první seriál v rámci marvelovského vesmíru?
První reakce: Jak se povedl první seriál v rámci marvelovského vesmíru?
12.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Reakce na první marvelovský seriál vyrobený přímo pro streamovací stanici Disney+ jsou na světě. A podle nich ukázky na roztodivný žánrový mišmaš nelhaly. Máme se prý připravit na podivuhodný ale jedinečně zábavný zážitek.