FB pixel TP pixel
Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers © Marvel Studios

Potitulková scéna Deadpoola nám vytře zrak. Ve hře jsou X-Meni i Avengers

Dlouho očekávaný třetí díl Deadpoola nás čeká již za necelé tři měsíce. S blížící se premiérou vyplouvá na povrch čím dál víc detailů, které zatím lákají na velkolepou podívanou. Jedna uniklá informace se týká také potitulkové scény, která má být podle všeho naprosto ohromující a překvapivá.

Filmové novinky

Po zveřejnění dubnového traileru sdílel na sociální síti X uživatel MTTSH (MyTimeToShineHello) příspěvek, ve kterém si pochvaluje právě potitulkovou scénu filmu Deadpool & Wolverine. „O můj bože, tohle je až moc dobré. Nechci vám to zkazit, ale potitulková scéna Deadpoola & Wolverina je tak ohromující, že nedokážu uvěřit tomu, že se ji podařilo utajit,“ zaznělo v příspěvku. Pozitivní a natěšené reakce bývají před premiérou filmu, který má velkou fanouškovskou základnu a na který se čekalo dlouho, relativně běžné. Zdroj MTTSH se ale v minulosti ukázal jako spolehlivý a několik podobných informací se nakonec skutečně potvrdilo – zdroj má dle dostupných informací vazby na někoho ze štábu třetího Deadpoola.

Předvoj X-Menů a Avengers

Ačkoliv je nutné tyto informace brát s rezervou, zmiňovaná potitulková scéna dává smysl. O třetím Deadpoolovi se totiž dlouhodobě mluví jako o filmu, který naplno přivede do MCU X-Meny a zároveň připraví půdu pro páté Avengers. Po boku Ryana Reynoldse, který si opět střihne ústřední roli Wadea Wilsona, se dočkáme také Hugha Jackmana, který se po letech vrátí do role Wolverina. Mimo hlavní dvojku se vrátí také Deadpoolova partnerka a přátelé. Těšit se tak můžeme na Morenu Baccarin, Leslie Uggams, Roba Delaneyho, Briannu Hildebrand a Shioli Kutsunu. Nově uvidíme také Emmu Corrin, známou především ze seriálu Koruna. A Matthewa Macfadyena, známého ze seriálu Boj o moc. Poslední dvě jména by měla patřit záporákům.

A o čem vlastně třetí Deadpool bude? Podle dostupné synopse odešel Deadpool do „důchodu,“ neboť v osobním životě zažíval jeden neúspěch za druhým. Wade Wilson, který si navíc prochází krizí středního věku, tak pověsil superhrdinství na hřebík a začal se věnovat prodeji ojetých aut. Jak už to ale u superhrdinů bývá, okolnosti jej přinutí červenočerný oblek opět obléct a zachránit svou rodinu a blízké. V tom mu má navíc pomoct verze Wolverina, který v minulosti své blízké ochránit nedokázal. Do režisérského křesla usedl Shawn Levy, který má jak s Reynoldsem, tak Jackmanem zkušenosti z minulosti. S Jackmanem natáčel snímek Ocelová pěst, zatímco s Reynoldsem poslední dva filmy – Projekt Adam a Free Guy. Podobně jako u předchozích dvou dílů, i u třetí části Reynolds navíc ztvárnil nejen hlavní roli, ale také pomáhal u psaní scénáře a stal se jedním z producentů.

Zdroj: CBM

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu
Nezničitelný Superlov přišel o statisíce diváků. Hokejová mánie srazila i Poldu
12.05.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Televizní obrazovky mají nového krále. Českou televizi totiž zaplavily přenosy z MS v hokeji a Česko postihlo doslova hokejové šílenství. Zápasy našich hokejistů sbírají fantastickou sledovanost a konkurence v podobě běžné nabídky nemá šanci. V sobotu to odnesl například Superlov na Nově.

Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
Velkolepá mimozemská invaze začíná. Trailer Tichého místa bere dech měřítkem i napětím
10.05.2024 13:05:00 | Filmové novinky

Strhující hororová série Tiché místo se již za dva měsíce rozšíří o další přírůstek. Třetí díl s názvem Tiché místo: První den nám představí první den mimozemské invaze a ukáže nám New York v naprostém chaosu. Nová ukázka slibuje opulentní destrukci, napětí a děsivá monstra.

Pán prstenů dostane nový film! Dorazí za dva roky, vrací se původní tvůrci
Pán prstenů dostane nový film! Dorazí za dva roky, vrací se původní tvůrci
09.05.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. potřebuje těžit velké série a zatímco Harry Potter zamíří jako nový seriál na službu Max, Pán prstenů se vrátí do kin s úplně novým filmem. Ten odvypráví příběh, který diváci zatím neviděli. Vrátí se i hlavní trojice tvůrců v čele s Peterem Jacksonem.

Nejmrazivější film roku je konečně online. Zrůda z Osvětimi vám nedá spát
Nejmrazivější film roku je konečně online. Zrůda z Osvětimi vám nedá spát
09.05.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Režisér Jonathan Glazer natočil minimalistické drama, které vás zavede do rodiny osvětimského šéfa Rudolfa Hösse, jež si přímo za pekelným koncentračním táborem vybudoval dokonalý rodinný ráj. Jeden ze suverénně nejděsivějších filmů poslední doby je konečně dostupný online.