FB pixel TP pixel
Disney+ představil své chystané hity. Nechybí marvelovka WandaVision © TMDB

Disney+ představil své chystané hity. Nechybí marvelovka WandaVision

Produkce Disneyho se v důsledku pandemie koronaviru nevyhnuly několika zpožděním, to ale neznamená, že by domov Mickey Mouse neměl na následující týdny a měsíce nic v rukávu.

Filmové novinky

Zhruba před měsícem měla streamovací služba Disney+ vydat seriál The Falcon and the Winter Soldier, který se měl stát první vlaštovkou nákladné televizní sekce Marvel Cinematic Universe (seriály Netflixu, ani Agenti S.H.I.E.L.D.u se do této kategorie nepočítají). Kvůli nemožnosti řadu scén dotočit včas však byl nástupce Captaina Americy odložen a první TV marvelovkou na Disney+ se tak stane seriál WandaVision, kterého by se diváci měli dočkat v průběhu prosince. Seriál kombinující současnost a staré americké sitcomy v psychedelické alternativní realitě Wandy Maximoff se natáčel převážně v ateliérech a díky tomu ho bude Disney schopný dokončit i v omezených pandemických podmínkách. Kromě WandaVision pak Disney uvolnil krátký sestřih i dalších blížících se novinek ze své nabídky. Pokud tedy máte zahraniční účet Disney+, máte se na co těšit. Ti méně šťastní musí doufat, že k nám Disney+ dorazí během příštího jara. Dle našich odhadů a Disneyho předchozích plánů bychom se mohli dočkat již v březnu 2021. Ale s pandemickým podzimem není nic stoprocentně jisté.

 328 zobrazení   7 se líbí
Emmy 2020: HBO kraluje, Netflix je zklamaný
Emmy 2020: HBO kraluje, Netflix je zklamaný
22.09.2020 | Filmové novinky

Letošní netradiční pandemické udílení amerických cen Emmy, které se konalo již po dvaasedmdesáté, má již ceny rozdány a radovat se z nich musí především autoři seriálů Boj o moc, Watchmen a Shitt’s Creek.

HBO má další sci-fi megahit. Novinka Ridleyho Scotta dostane pokračování
HBO má další sci-fi megahit. Novinka Ridleyho Scotta dostane pokračování
20.09.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Režisér Ridley Scott si může gratulovat. Jeho nová sci-fi Vychováni vlky totiž zaznamenala razantní růst ve sledovanosti a HBO je natolik spokojeno, že již nyní schválilo pokračování.

První reakce: Netflixovka Ratchedová je zbytečné, leč zábavné drama
První reakce: Netflixovka Ratchedová je zbytečné, leč zábavné drama
18.09.2020 | Filmové novinky

Po satirickém seriálu Politik a dramatické pohádce Hollywood přichází producent Ryan Murphy na Netflix s třetím seriálem. Tentokrát je to ambiciózní psychologické drama Ratchedová o proslulé zlé ošetřovatelce. Jak se seriál líbil kritikům?

Netflix představil 3 ukázky na očekávané říjnové hity
Netflix představil 3 ukázky na očekávané říjnové hity
16.09.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací společnost Netflix si pro nás na nejbližší týdny opět připravila pestrou filmovou nadílku. Těšit se můžeme na ambiciózní drama natočené dle skutečného příběhu Chicagský tribunál, novou adaptaci psychologického thrilleru Rebeka nebo na novou Sandlerovku.