FB pixel TP pixel
Godzilla s Kongem už fackují monstra online. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě © Warner Bros.

Godzilla s Kongem už fackují monstra online. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě

Trvalo to jen 45 dní a nejnovější akční spektákl s Godzillou a Kongem dorazil online. A že je na co se dívat. Režisér Adam Vingard doručil heavymetalové dobrodružství, v němž je řada překvapení pro skalní fanoušky. A ano, samozřejmě se hroutí velkoměsta a gigantické obludy bojují jako o život.

Filmové novinky

Nejnovější snímek z tzv. MonsterVerse dorazil do tuzemských kin 28. března letošního roku a v kinech zanechal slušnou paseku. Celosvětově projekt Godzilla x Kong: Nové impérium utržil 559 milionů dolarů a jedná se tak o dosud nejúspěšnější část série, jež odstartovala přesně před 10 lety filmem Garetha Edwardse Godzilla. Nejnovějšímu filmu se dařilo i v Česku, kde tržby přesáhly 9 milionů korun, čímž se zařadil do TOP 3 dílů moderní série. Více peněz v Česku utržila právě Godzilla z roku 2014 a následující Kong: Ostrov lebek. Zdaleka nejhůře se vedlo předchozímu filmu Godzilla vs. Kong. Špatný výsledek byl ovšem důsledkem tehdejší pandemie.

Nyní tedy Godzilla s Kongem dorazili po 45 dnech od premiéry v kinech do online prostoru a jsou ke zhlédnutí na TVOD službách jako Apple TV (bývalé iTunes), YouTube (bývalé Google Play), O2TV nebo Rakuten. Kde se film nejvíce vyplatí pořídit? Apple nabízí snímek k zapůjčení za 329 Kč, koupě vás pak bude stát bez koruny 400 Kč. Dostanete však nejvyšší možnou technickou kvalitu, tj. obraz ve 4K s Dolby Vision a Dolby Atmos. Apple navíc opět přidává i v onlinu exkluzivní bonusové materiály o natáčení pro fajnšmekry. Ty kupříkladu na YouTube nenajdete a pokud vsadíte na platformu od Googlu, dostanete pouze 4K kvalitu za 420 Kč (koupě) či 330 Kč (zapůjčení).

Ještě dražší je snímek při zakoupení na Rakutenu, kde je dostupný za 430 Kč. Zapůjčení vás pak vyjde na 410 Kč, přičemž si film užijete ve 4K i s Dolby Atmos. Zdaleka nejhůře je na tom z technické stránky O2TV, která za 329 Kč nabízí pouze HD verzi. Pro všechny platformy každopádně platí, že je na nich film dostupný jak s českými titulky, tak dabingem. Na Apple TV už se film mimochodem vyšplhal na špici zájmu diváků a aktuálně je nejprodávanějším titulem na platformě. Pakliže studio Warner Bros. udrží svou dosavadní strategii, na službě (HBO) Max se titul objeví za dalších 45 dní, tj. na konci června.

Zdroj: Flixpatrol / BOM / Kinomaniak / Apple TV / Rakuten / O2TV

Sci-fi průšvih šíleného umělce. Novinka režisérské legendy sklízí potlesk i bučení
Sci-fi průšvih šíleného umělce. Novinka režisérské legendy sklízí potlesk i bučení
17.05.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Legendární režisér Francis Ford Coppola uvedl na festivalu v Cannes svou 40 let očekávanou novinku Megalopolis a dopadlo to všelijak. Snímek sice obdržel sedm minut trvající potlesk vestoje, ten byl však doplněn také nespokojeným bučením. Recenze pak jednak chválí umělecké ambice, jednak ale mluví o naprostém zmatku a filmařském průšvihu.

Mizerové 4 ve velkolepém akčním traileru. Kulky létají, helikoptéry padají
Mizerové 4 ve velkolepém akčním traileru. Kulky létají, helikoptéry padají
17.05.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Čtyři roky po návratu Willa Smithe a Martina Lawrence k akční sérii Mizerové přichází již čtvrtý díl, v němž budou zkušení policisté z Miami hledat zrádce ve vlastních řadách. A samozřejmě u toho bude spousta explozí.

Postapokalyptický svět ovládá záhadné zlo. Mrazivý trailer slibuje hororovou podívanou
Postapokalyptický svět ovládá záhadné zlo. Mrazivý trailer slibuje hororovou podívanou
16.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Režisér Alexandre Aja se po hororu Kyslík, který byl uveden na Netflixu, vrací zpátky do kin. Halle Berry si zahraje matku, která je pro své syny schopna obětovat naprosto vše. Bude se jí to hodit, ve zničeném světě totiž vládne záhadný démon.

Nejbrutálnější seriál současnosti nekončí. Nové video potvrzuje další návrat krvavé Bandy
Nejbrutálnější seriál současnosti nekončí. Nové video potvrzuje další návrat krvavé Bandy
16.05.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Nekompromisní seriálová pecka Banda, jež je vlajkovou lodí streamovací platformy Prime Video, má od Amazonu velkou důvěru. Ještě před premiérou čtvrté řady bylo fanouškům slíbeno, že seriál dostane další díly.