FB pixel TP pixel
Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost © Warner Bros.

Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost

Režisér Adam Wingard pokračuje tam, kde v posledním filmu o Godzille a Kongovi skončil. A tentokrát bude jeho nové sci-fi o boji Titánů o špičku potravního řetězce snad ještě bláznivější a divočejší, než kdykoli dříve. Atomová ještěrka a přerostlý primát budou proti sobě mít celou armádu opic.

Filmové novinky

„Tak teď už jsem viděl všechno,“ reaguje Brian Tyree Henry v traileru na moment, kdy se Kong mlátí uprostřed velkoměsta a zrovna dá upravenou pěstí do tlamy konkurenční opici, která mu vyhlásila válku a jejíž gigantický zub právě míří k zemi. A tím je definované zhruba všechno, co byste o novém filmu Godzilla x Kong: Nové impérium měli vědět. Režisér Adam Wingard zkrátka rozhodně nebude ubírat na sci-fi prvcích z minulého snímku Godzilla vs. Kong, který odhalil princip Kongovy domoviny Dutozemě. Jenže ta má nyní jiného favorita na trůn.

A zatímco vědci podle tajemného signálu z útrob naší planety tuší něco nekalého, Godzilla jako ochránce přírody a Kong jako ochránce lidí vstupují do akce, aby zabránili ovládnutí světa armádou zfanatizovaných titánských primátů. Jak navíc odhaluje trailer, Kong přijde o prsty a od lidských vědců nafasuje i zcela novou umělou ruku, která mu umožní rozdávat ještě větší rány. Než ale dojde na očekávané spojení sil mezi Godzillou a Kongem, musí samozřejmě dojít ke konfliktu u egyptských pyramid a také na obligátní pokusy lidí střílet na titánského ještěra ubohým humanoidním arzenálem.

Godzilla x Kong: Nové impérium zkrátka vypadá jako naprostá šílenost a věřte mi, že když si po sobě čtu předchozí řádky, připadám si trochu jako blázen. Série, která začala ještě vcelku realisticky první Godzillou Garetha Edwardse už se zkrátka totálně utrhla ze řetězu a naprosto nezná soudnost. O to víc bude zajímavé sledovat, jaká bude reakce publika. Budou diváci po fenomenální trefě Godzilla Minus One podobným trikovým spektáklem popuzení a zavrhnou ho? Nebo si ho užijí jako totální bezmozkovou jízdu? To se dozvíme už 28. března, kdy film vstoupí do kin. Kromě obou titánů uvidíme i Rebeccu Hall a nově i Dana Stevense.

Zdroj: Warner Bros.

Vraždy na Aljašce lámou rekordy sledovanosti. Temný případ překonal i kultovního předchůdce
Vraždy na Aljašce lámou rekordy sledovanosti. Temný případ překonal i kultovního předchůdce
14.02.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Navzdory poměrně silné kritice z řad fanoušků se poslední řadě ponuré krimi Temný případ divácky náramně daří. A to dokonce tak dobře, že svou sledovaností překonala dosud rekordní první řadu.

Nový Vetřelec bude v českých kinech. Tvůrci potvrdili oficiální název a návrat původního týmu
Nový Vetřelec bude v českých kinech. Tvůrci potvrdili oficiální název a návrat původního týmu
14.02.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Chystaný restart Vetřelce, kterého se ujal režisér Fede Álvarez, bude oproti původním očekáváním uveden i v kinech. Studio potvrdilo oficiální název snímku i datum premiéry.

Jedenáctka ze Stranger Things bojuje s drakem. Nové fantasy Netflixu má velkolepý trailer
Jedenáctka ze Stranger Things bojuje s drakem. Nové fantasy Netflixu má velkolepý trailer
13.02.2024 16:10:00 | Filmové novinky

Herecká hvězda ze Stranger Things, Millie Bobby Brown, zkouší rozjet novou franšízu. Filmové fantasy Mladá dáma ji postaví proti hladovému drakovi, který je zvyklý a pravidelný přísun obětí. Jenže nevinná princezna ukáže, že má srdce bojovnice.

Jake Gyllenhaal odhalil břišáky z oceli. Ve videu snese 20 ran pěstí
Jake Gyllenhaal odhalil břišáky z oceli. Ve videu snese 20 ran pěstí
13.02.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Jake Gyllenhaal nabral na akční novinku Road House neskutečnou fyzickou formu, která se odráží nejen na jeho napumpovaných rukou, ale i na nekompromisních břišních svalech. Jejich sílu odhalil na novém videu, v němž si nechá dát 20 ran pěstí.