FB pixel TP pixel
Nejhorší vraždy ve městě andělů. Trailer Netflixu odhaluje brutální mordy celebrit © Netflix

Nejhorší vraždy ve městě andělů. Trailer Netflixu odhaluje brutální mordy celebrit

Netflix již několik let sbírá miliony zhlédnutí díky nekonečnému přívalu nových true-crime seriálů, které rozebírají ty nejpodivnější, nejbrutálnější a nejznámější zločiny americké historie. A nyní přichází s novinkou, jež nás zavede do centra zločinu v Los Angeles.

Filmové novinky

Netflix na konci března letošního roku slavil úspěch s novou dokumentární sérií Vraždy: New York, kterou vytvořil strůjce seriálu Zákon a pořádek Dick Wolf. Seriál nás zavedl doprostřed různých případů z Velkého jablka a ukázal nám osobní svědectví detektivů a žalobců, kteří se snažili drsné a mnohdy podivné případy za každou cenu vyřešit. Seriál v prvním týdnu po uvedení zaznamenal téměř 7 milionů zhlédnutí celosvětově a obratem se dostal do TOP 10 nejsledovanějších pořadů především v USA, Evropě a Austrálii. Drobný zájem ale vyvolal i na jihu amerického kontinentu či v některých afrických zemích.

Není proto divu, že Netflix již 16. července přinese pokračování, které nás zavede do města andělů Los Angeles. Novinka Vraždy: Los Angeles nabídne celkem 5 epizod, které se budou dotýkat nejznámějších případů z hollywoodských kopců. Podíváme se na roky trvající proces nahrávacího producenta Phila Spectora, na přetřes ale dojde i tragická smrt mladé matky Teresy Boudreaux, který byl nevyřešen dlouhých 20 let. Nástin toho, co nás čeká, ukazuje první trailer.

Zdroj: Netflix / FlixPatrol

Netflix našel nečekané hity roku. Útok smrtícího žraloka doplňuje kriminálka z Polska
Netflix našel nečekané hity roku. Útok smrtícího žraloka doplňuje kriminálka z Polska
14.06.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Streamovací služba sice letos v uvedla hned několik filmů s velkými hvězdami a z žánrů, které si vyžádaly nemalé finanční náklady, jak se ale ukazuje, někdy stačí být skromnější ve všech ohledech a zkrátka jen lépe bavit. Pak totiž divácký zájem přijde i bez velkých hvězd jako Jennifer Lopez nebo Kevin Hart.

Nové díly Rodu draka uchvátily HBO. Vznikne 3. řada i nový seriál. Jiné byly zrušeny
Nové díly Rodu draka uchvátily HBO. Vznikne 3. řada i nový seriál. Jiné byly zrušeny
14.06.2024 15:45:00 | Filmové novinky

Kabelová televize HBO s předstihem oznámila, že s druhou řadou seriál Rod draka rozhodně neskončí. Chystají se epizody pro třetí řadu a v přípravách je i další seriál ze světa Západozemí. Jiné seriály byly naopak zrušeny navzdory pokročilé fázi příprav.

Nové sci-fi Netflixu o cestování časem. Trailer ukazuje realistický pohled na superhrdiny
Nové sci-fi Netflixu o cestování časem. Trailer ukazuje realistický pohled na superhrdiny
14.06.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix si na konec června přichystal drsnou superhrdinskou minisérii Supergen, kterou právě představuje v novém traileru. Seriál vypráví příběh pěti obyčejných obyvatel jižního Londýna, kteří náhle získají superschopnosti a musí se naučit, jak s nimi žít.

Vikingská řežba naposledy! Trailer historické ságy Netflixu slibuje velkolepý konec
Vikingská řežba naposledy! Trailer historické ságy Netflixu slibuje velkolepý konec
13.06.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Sága Vikingů se chýlí ke konci. Již před časem to potvrdil Netflix i tvůrci seriálu Vikingové: Valhalla, který zamíří na obrazovky streamovací služby již 11. července letošního roku. Nová upoutávka slibuje, že završení několika linií bude jak se patří velkolepé.