FB pixel TP pixel
Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem © CinemArt

Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem

Pakliže patříte mezi fanoušky bláznivějších českých komedií, určitě jste koncem minulého roku zaregistrovali novinku Jedeme na teambuilding. Ta v kinech zaujala přes čtvrt milionu diváků a nyní dorazí konečně online přímo na Netflix.

Filmové novinky

Nová komedie Zuzany Mariankové vypráví příběh ambiciózního korporátníka Aleše, který je místo povýšení přeložen do pekla všech pekel - call centra. Zde potkává bizarní postavičky, z nichž musí vytvořit tým, který na blížícím se teambuildingu porazí bývalé kolegy a spasí nejen sám sebe, ale i Alešovu sebeúctu. Poněkud tuctová zápletka sice vygradovala ve spíše průměrnou komediální zábavu, diváků v kinech však málo nebylo. Snímek Jedeme na teambuilding vstoupil do kinosálů 28. prosince a za svou pouť v setmělých sálech zaujal přes 250 000 diváků.

Cesta kiny však již stačila a přesně po 3 měsících se film chystá vstoupit do online prostoru. A jak bývá zvykem, dočkají se exkluzivně předplatitelé některé z SVODových služeb. V tomto případě společnost CinemArt prodala streamovací práva Netflixu, který tak 28. března nasadí Jedeme na teambuilding do svého katalogu. Snímek s Jakubem Prachařem, Vojtou Kotkem a Annou Polívkovou tak doplní jiné české březnové premiéry na Netflixu. Hitem se stal snímek Její tělo, novinkou je snímek Buko Alice Nellis a od dnešního dne je rovněž dostupná romantická komedie Jak přežít svého muže, kterou v kinech vidělo přes 100 000 diváků.

Zdroj: Kinomaniak / Netflix / CinemArt

Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
13.03.2024 15:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix představila jeden ze svých největších letních trháků. Opět vsadí na hvězdnou Jennifer Lopez, která streamerovi nahnala spoustu diváků díky thrilleru Matka. Tentokrát však slavná JLo zamíří do vesmíru a bude nahánět zběhlého robota. K úspěšnému splnění mise však bude muset spolupracovat s AI, kterou nenávidí a nedůvěřuje jí.

Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
13.03.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Herec Dev Patel sklidil se svým režijním debutem Opičí muž na filmovém festivalu SXSW nadšení a potlesk ve stoje. Akční nářez označovaný jako indický John Wick je chválen za výrazný vizuál a podmanivou akci.

Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
12.03.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Není divu, že se po oscarových úspěších stáčí zrak veřejnosti ke Christopheru Nolanovi a jeho projektům ještě více než obvykle. Indicie naznačují jeho příští projekt i pohádkovou sumu, kterou si za film o vynálezci atomové bomby odnesl.

Nejlepší romantická komedie posledních let je konečně online. Víme, kde si ji přehrát v nejlepší kvalitě
Nejlepší romantická komedie posledních let je konečně online. Víme, kde si ji přehrát v nejlepší kvalitě
12.03.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Že už se dobré romantické komedie pro kina netočí? To je pravda. Dlouhé roky byl tenhle žánr vyhrazen streamovacím službám a ruku na srdce, ani tam to často nebyla žádná velká kvalita. Až v loňském roce se hollywoodské studio Columbia Pictures spadající pod Sony probralo a naservírovalo světu parádní romanťárnu se Sydney Sweeney a Glenem Powellem, kterou byste minout rozhodně neměli. A teď už ani do kina nemusíte.