FB pixel TP pixel
Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát? © Columbia Pictures

Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?

Dlouho očekávané pokračování původních Krotitelů duchů konečně dorazilo online. Na vstup na HBO si sice ještě musíme chvíli počkat, pokud vám ale nevadí zapůjčení či koupě, máte dost možností přehrání.

12. 5. 2022 16:10 | Filmové novinky

Po snímku Krotitelé duchů z roku 2016 byla řada fanoušků téhle komediální série v depresi a věřila, že žádné další snímky nikdy nevzniknou. Jenže syn původního režiséra Ivana Reitmana, Jason, se rozhodl navázat na dědictví předchozí generace v tzv. legacyquelu, tedy snímku, který využívá původních postav a navazuje na ně novým příběhem s mladou generací hrdinů. Ačkoli reakce nebyly jednohlasně pozitivní, stále se jedná o výrazně lepší zábavu než před 6 lety. Reitman sype z rukávu jeden odkaz za druhým a dokáže z fanoušků dolovat i potřebné emoce. Příběh samotný však nepatří mezi nejoriginálnější.

Krotitelé duchů: Odkaz nakonec byli v kinech velice úspěšní a při rozpočtu kolem 75 milionů dolarů utržili v kinech téměř 200 milionů. Pokud jste je v setmělých kinosálech nestihli, rozhodně byste je měli dohnat a aktuálně máte celou řadu možností. A nemusíte film hned kupovat. Pokud chcete hlavně nejvíc ušetřit, můžete se vydat na stránky Rakuten TV, kde je snímek k zapůjčení za 59 Kč. O deset korun dráž ho nabízí videopůjčovna Primy nebo Kuki. Na přehrání pak budete mít celé 2 dny, ale budete se muset smířit s dabingem. Pokud si připlatíte dalších 10 Kč, za 79 korun je k dispozici anglická i česká verze na O2 TV. Nejdražší variantou s dabingem a titulky je pak klasicky Google Play, kde je zapůjčení dostupné za 93 korun a koupě za 380 Kč.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
11.05.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Cronenberg se vrací k filmům, které ho zacementovaly jako svéráznou legendu s unikátním autorským rukopisem. Po civilních dramatech servíruje drsnou vizi budoucnosti.

Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
11.05.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Disney myslí vstup své streamovací služby Disney Plus na tuzemský trh rozhodně vážně a aktuálně začíná sypat na internet trailery na chystané hity. Díky tomu jsme dostali i dabované trailery Obi-Wana Kenobiho a Ms. Marvel. A znějí skvěle!

Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu
10.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus vstoupí již 14. června do České republiky a dnešním dnem oficiálně zahajuje frontální útok na divácké peněženky. A startovní slevové nabídce se bude tuzemským divákům těžce odolávat.

Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer
Nejlepší sci-fi seriál Netflixu současnosti má bombastický nový trailer
10.05.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix představil plnohodnotný trailer na třetí řadu seriálu Love, Death & Robots, který zatím nasbíral 11 cen Emmy. V nové řadě se s jednou povídkou vytasí i režisér David Fincher.