FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších loňských seriálů se vrací. Vítejte v Medvědově pekelné kuchyni © Disney Plus / Hulu

Jeden z nejlepších loňských seriálů se vrací. Vítejte v Medvědově pekelné kuchyni

Streamovací služba Disney Plus odhalila datum uvedení druhé řady skvostného seriálu Medvěd, který patří mezi nejchválenější seriály loňského roku. Tahle dramedie z kulinářského prostředí bude v Česku dostupná již během léta.

19. 6. 2023 17:50 | Filmové novinky

Osmidílný seriál Medvěd původně vznikl pro televizní stanici FX, po své premiéře byl však ke zhlédnutí i na rodinnější službě Disney Plus. Na té jsme ho mohli vidět i v České republice. A naši redakci uchvátil natolik, že jsme ho zařadili i do nejlepších seriálů loňského roku. A to hned opakovaně. Seriál se postupně stal globálním hitem a svou kvalitu prokázal i oceněním na Zlatých glóbech. Cesta mladého vyhořelého šéfkuchaře Carmyho za kariérním štěstím a především rodinným smířením po tragické smrti svého bratra si získala srdce mnoha diváků, neboť série Christophera Storera skvěle kombinuje atraktivní prostředí s precizně vykreslenými charaktery a nečekaným humorem. A na druhou řadu už nebudeme čekat dlouho.

Zatímco v USA se druhá řada objeví přesně po roce od premiéry té předchozí, tedy 22. června, české zastoupení Disney Plus potvrdilo, že všech 10 nových epizod uvede již 2. srpna. Stejně jako u první řady pak nebude chybět česká lokalizace v podobě titulů. Aniž bychom příliš spoilerovali, nové díly naváží přesně tam, kde 1. řada skončila. Osazenstvo malého chicagského bistra bude pokračovat ve snaze o jeho rekonstrukci, což znamená nejen bourání zdí, předělání kuchyně, ale také nové menu a posunutí mezilidských vztahů. A ano, ve hře budou samozřejmě i chybějící finanční prostředky a prudící dodavatelé, protože někdy ani ulité životní úspory z plechovek rajčat nestačí. Výše se každopádně můžete podívat na trailer a pokud jste seriál dosud neviděli, dejte si ho. Jen si možná připravte prášky na uklidnění, protože v téhle pekelné kuchyni letí tlak do stratosféry setsakramentsky rychle.

Zdroj: TZ Disney Plus / Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hra na oliheň se vrací. V první upoutávce odhaluje nové hráče na zabití
Hra na oliheň se vrací. V první upoutávce odhaluje nové hráče na zabití
19.06.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Netflix na víkendové akci pro fanoušky TUDUM odhalil první upoutávku na chystané pokračování megahitu Hra na oliheň. V krátkém teaseru představuje nové obsazení hráčů, kteří budou bojovat o život. Internet okamžitě zaujalo, že mezi obsazením chybí jakákoli žena.

Stranger Things 5 posílí drsná hvězda Terminátora
Stranger Things 5 posílí drsná hvězda Terminátora
19.06.2023 15:33:00 | Filmové novinky

V seriálu Stranger Things, který se odehrává v osmdesátých letech, se často v hlavních i vedlejších rolích objevují ikonické hvězdy této dekády. Po Winoně Ryder, Seanu Astinu či Paulu Reiserovi, se v závěrečné řadě populární hororové sci-fi objeví i dalsí hvězda 80. let Linda Hamilton.

Největší fantasy novinka Netflixu má první fotky a teaser. Čeká nás válka elementů
Největší fantasy novinka Netflixu má první fotky a teaser. Čeká nás válka elementů
18.06.2023 13:35:00 | Filmové novinky

Netflix na své akci pro fanoušky TUDUM představil první teaser trailer a fotky hrdinů z chystané adaptace fantasy animáku Avatar: Legenda o Aangovi. Fandové se dočkali věrné podoby svých oblíbených postav a potvrzení, že se název nebude měnit kvůli hitu Jamese Camerona.

Geralt láme ruce, seká krky a vrhá kouzla. Nová akční scéna ze Zaklínače bere dech
Geralt láme ruce, seká krky a vrhá kouzla. Nová akční scéna ze Zaklínače bere dech
18.06.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Netflix během speciální akce pro fanoušky TUDUM ukázal i velkou část akční scény, kterou dříve naznačil v traileru na třetí řadu Zaklínače. Geralt z Rivie se tu pustí do celé řady nepřátel a dojde nejen na kouzla, ale i řezání hrdel a lámání rukou.