FB pixel TP pixel
Pan a paní Smithovi se vrací drsnější a krvavější. První trailer dává zapomenout na Pitta s Jolie © Amazon Studios

Pan a paní Smithovi se vrací drsnější a krvavější. První trailer dává zapomenout na Pitta s Jolie

Již v únoru dorazí na Prime Video od Amazonu nová seriálová verze příběhu o tajných agentech, kteří tvoří manželský pár Smithových. Nová upoutávka k seriálu, v němž se ústřední dvojice zhostili Donald Glover a Maya Erskine, láká na hromadu akce, romantiky a humoru.

Filmové novinky

V roce 2005 vstoupila do kin akční špiónská komedie Pan a Paní Smithovi, v níž si zahrály dvě tehdejší největší hollywoodské hvězdy Brad Pitt a Angelina Jolie. I když snímek, jenž byl adaptací stejnojmenného seriálu z roku 1996, po celém světě nakonec vydoloval téměř půl miliardy dolarů, pokračování se nikdy nedočkal. Po osmnácti letech se tak do nové interpretace příběhu o dvou tajných agentech tvořící manželský pár pustil Amazon. Hlavní role pana a paní Smithových tentokrát ztvárnili Donald Glover a Maya Erskine. Na rozdíl od filmu z roku 2005, kde manželé netuší, že druhý z nich je agentem, se Glover a Erskine přihlásí do tajné organizace jako špióni a manželství jim slouží jako krytí.

Místo toho, aby se snažili jeden druhého zabít, tak budou každý týden řešit nový případ, který prověří jak jejich špionážní schopnosti, tak hranice jejich nového a rozvíjejícího se vztahu. Když se totiž začnou navzájem poznávat, zjistí, že mají společného více, než si mysleli. Vedle ústřední dvojice se ve vedlejších rolích dočkáme dalších slavných jmen jako Ron Perlman, Paul Dano, John Turturro, Parker Posey, Sarah Paulson, Wagner Moura nebo Alexander Skarsgard. Dle vydaného traileru můžeme očekávat ambicióznější pojetí látky, v němž manželský pár agentů řešící případy po celém světě bude v „moderním a realističtějším“ pojetí čelit odcizení a vyprázdnění. Ostatně i humor je subtilnější. Všech osm epizod bude exkluzivně na Amazon Prime vydáno najednou 2. února 2024.

Zdroj: Prime Video

Reklama
HBO odhalilo v traileru největší hity příštího roku. Fanoušky The Last of Us nepotěší
HBO odhalilo v traileru největší hity příštího roku. Fanoušky The Last of Us nepotěší
08.12.2023 9:00:00 | Filmové novinky

HBO Max právě vydal sugestivní dvouminutový spot lákající na největší seriálové lahůdky, které si přichystal na příští rok. Kromě Rodu draka či další řady Temného případu odhalil i nové záběry očekávaného temného komiksáku The Penguin s Collinem Farrellem v hlavní roli.

Česká Akta X ve skvělém prvním traileru. Lidé levitují a ufoni se vydávají za ufony
Česká Akta X ve skvělém prvním traileru. Lidé levitují a ufoni se vydávají za ufony
07.12.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Chybí vám nákladné koprodukční projekty, jakými byly svého času seriály Návštěvníci nebo Arabela? Česká televize a německá ZDF již brzy uvedou nový sci-fi seriál o vyšetřovatelích paranormálních jevů, který nás vezme zpět do komunistických 80. let se špetkou atmosféry Akt X.

Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány
Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány
07.12.2023 14:10:00 | Filmové novinky

Zdá se, že předplatitelé služby Amazon Prime Video budou brzy postrádat jeden z nejpopulárnějších pořadů. Jeremy Clarkson totiž potvrdil, že The Grand Tour, míří do cílové rovinky. Moderátoři chystají jiné pořady.

Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
07.12.2023 13:35:00 | Filmové novinky

Agent Recon. Tak zní název nového sci-fi akčního filmu, ve kterém se objeví neporazitelný Chuck Norris. Po jeho boku se objeví také Marc Singer (Pán šelem, V) a Derek Ting (Agent Revelation), který si ve filmu nejen zahrál, ale také k němu napsal scénář a zrežíroval jej.