FB pixel TP pixel
Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát © TMDB

Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát

Máte pocit, že se Adam Sandler u svých komedií pro Netflix vůbec nesnaží? Nejste rozhodně sami. Ostatně podívejte se, jak nadzvedla jedna z posledních sandlerovek, Reparát, mandle našemu videorecenzentovi Torenovi.

Video

Adam Sandler v dalším komediálním trapasu

Adam Sandler má Netflix na háku a především pro něj v posledních letech tvoří jednu komediální blátotlačku za druhou. Ostatně není divu, když jeho filmy patří nehledě na kvalitu mezi nejsledovanější tituly na streamovací službě. V jeho komedii Reparát však Sandler dosahuje další úrovně nevtipnosti, a to už je co říct. Své vám k tomu rozhodně rád poví Toren, který za nás tuhle sandlerovskou polízanici protrpěl a nenechal na filmu nit suchou v neskutečně vtipné pětiminutové recenzi. Pokud vás pobaví jako nás, rozhodně mrkněte i na další videa na našem YouTube.

 982 zobrazení   6 se líbí
RECENZE: Thriller Hold the Dark patří k tomu nejzajímavějšímu na Netflixu
RECENZE: Thriller Hold the Dark patří k tomu nejzajímavějšímu na Netflixu
22.08.2019 16:00:00 | Video

Režisér Jeremy Saulnier se po skinheadovském thrilleru Green Room vydal na Aljašku, kde rozehrál mrazivý příběh místní komunity, která je děsivější než smečka vlků číhající za rohem na vaše ztracené děti.

RECENZE: Geniální Keanu Reeves v pohodovce Always Be My Maybe
RECENZE: Geniální Keanu Reeves v pohodovce Always Be My Maybe
20.08.2019 16:00:00 | Video

Jestli je něčeho na Netflixu opravdu hodně, jsou to romantické komedie. Toren si tentokrát posvítil na tu v poslední době nejznámější, ve které si dnes již legendární cameo lusknul Keanu Reeves. Pookřál Toren u romantické komedie?