FB pixel TP pixel
Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni © TMDB

Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni

Letní měsíce bývají často označované v médiích jako takzvaná okurková sezóna, ve které se prakticky nic neděje, a proto on-line portály, deníky nebo časopisy vytahují témata, jež mohou s jistotou pravidelnosti opakovat každý rok. Při této příležitosti jsem se proto rozhodl popsat své první zkušenosti s formátem Ultra HD označovaným též jako 4K a souvisí s nákupem nového televizoru, který toto rozlišení může zprostředkovat.

Filmové novinky 18. 7. 2018 0:00 | Filmové novinky
 756 zobrazení  
Přijeď na Filmtoro Fest a užij si dva dny plné filmů a zábavy
Přijeď na Filmtoro Fest a užij si dva dny plné filmů a zábavy
17.07.2018 | Filmové novinky

Chceš začít koupání, surfování, pití chutných koktejů a sledování skvělých filmů v jeden den na jednom místě a navíc ještě v Česku? Tak v tom případě doraž na historický první Filmtoro fest, který pořádáme již příští víkend, od 27. července, v letním kině Černá v Pošumaví u lipenské přehrady. Během dvou večerů si můžeš vychutnat pohodu na pláži i v kině, sledovat The Rocka na plátně a nebo potkat Terezu Voříškovou, která přijede na festival exkluzivně uvést svůj nový film Chata na prodej.

Apple chystá novou streamovací službu a vlastní video obsah
Apple chystá novou streamovací službu a vlastní video obsah
17.04.2018 | Filmové novinky

Zhruba za rok hodlá společnost Apple spustit zbrusu novou streamovací službu se seriály a filmy natáčenými ve vlastní produkci. A chystané projekty vypadají více než zajímavě.

Nejlepším českým filmem roku 2017 je Bába z ledu
Nejlepším českým filmem roku 2017 je Bába z ledu
11.03.2018 | Filmové novinky

Sezónu filmových cen včera uzavřel Český lev, nejlepším českým filmem je podle akademiků Bába z ledu. Kromě ocenění pro nejlepší film si film Bohdana Slámy odnesl ještě dalších pět sošek (většinu hereckých, scénář), konkurentem mu byli jen Po strništi bos (Oldřich Kaiser, kamera, zvuk) a Milada (masky, kostýmy).

Oscary ovládla Tvář vody, nejlepšími herci Oldman a McDormandová
Oscary ovládla Tvář vody, nejlepšími herci Oldman a McDormandová
05.03.2018 | Filmové novinky

Jubilejní devadesátý ročník Oscarů ovládlo nakonec fantasy drama Tvář ženy, které získalo obě dvě hlavní ceny (film a režie), podle počtu sošek jí doháněl Dunkerk (hlavně technické kategorie), Ebbing (dle předpokladů Frances McDormand a Sam Rockwell), Nejtemnější hodina (Gary Oldman, masky) a také Blade Runner (efekty, kamera).